Per Zeidler har lukket sin Facebook-side

Efter afsløringen i går aftes har Per Zeidler valgt at lukke sin offentlige Facebook-side

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Det er ikke længere muligt at komme ind på Per Zeidlers politiker-side på Facebook. Når man klikker sig ind på den, bliver man mødt af beskeden: "Vi kunne ikke finde noget for 'Per Zeidler Politiker'". 
LÆS OGSÅ: Medie: Zeidler efterforskes af politiet i sex-sag
'Per Zeidler Politiker' var ellers navnet på den side, hvor formanden for familieudvalget i Syddjurs Kommune førte sin valgkamp frem mod kommunalvalget 21. november. Men nu er det altså ikke længere muligt at finde siden.
Om det er et signal om, at Per Zeidler har valgt at trække sig fra valgkampen efter gårsdagens afsløringer om, at han bliver efterforsket af politiet i en sex-sag, vides endnu ikke. Det har nemlig ikke været muligt at få en kommentar fra hovedpersonen selv. 
Flere gange har Lokalavisen således forsøgt at komme telefonisk igennem til Per Zeidler, men hver gang er telefonen gået direkte på telefonsvarer med en besked om, at der ikke er plads til at lægge flere beskeder. 

Gruppesex i stedet for byrådsmøde

I går aftes kunne Århus Stiftstidende afsløre, at Østjyllands Politi efterforsker politikeren, efter han har deltaget i arrangementer, hvor deltagere kan købe sig til gruppesex.
Avisen skriver ligeledes, at Per Zeidler er gået glip af et byrådsmøde 25. oktober, fordi han deltog i et lignende arrangement.
Det står ikke klart præcis, hvad Per Zeidler efterforskes for.
Ifølge avisen har han mindst to gange på 14 dage bragt kvinder til og fra arrangementerne med gruppesex.

Publiceret 09 November 2017 11:00

SENESTE TV