Klik på Syddjursspildevand.dk og stem

Af
Af Flemming Hansen

Mørke

tidligere byrådsmedlem:

“Jeg har valgt at stille op som brugerrepræsentant til den kommende bestyrelse i Syddjurs Spildevand.

Valget startede i går (mandag 5. marts 2018, red.) – og det bekymrer mig lidt, at der vist ikke er mange, som viser interesse for området – måske kun når man skal betale sin regning og synes, at specielt det at komme af med vandet er uhyggeligt dyrt.

LÆS OGSÅ: Nu kan man stemme på sin kandidat i vand-valg

Jeg har siddet i bestyrelsen som byrådets repræsentant, og holdt igen på prisstigninger – vi er faldet 2 kroner inden for de sidste par år. Noget der ikke batter meget, når vi samtidig skal bruge masser af kroner på separering af overflade- og spildevand.

Vi har lige været øvelsen igennem i bl.a. Pindstrup og Dagstrup, og nu er turen kommet til Rønde, som bliver klaret i flere etaper, da det jo bliver et omfangsrigt projekt.

Vi ønsker alle rent vand, og vi ønsker alle at behandle vort spildevand korrekt – og med de udfordringer som vi har i kraft af de voldsomme mængder nedbør, vi fremadrettet må regne som en faktor, vil der fortsat komme udfordringer, som blandt andet bestyrelsen skal forholde sig til.

Så fremadrettet er der nok at tage fat på. Hvis borgerne vil gøre brug af deres ret, skal de gå ind på Syddjursspildevand.dk – logge sig ind med NemID og afgive en stemme på en af de 10 kandidater, som er stillet op. Der er en stemme pr. husstand.

Det tager 2 minutter, og man kan på denne måde være med til at ville fremtiden – som vi alle bør forholde os til.”

FAKTA

Syddjurs Spildevand A/S er dannet den 1. januar 2009 og varetager etablering, drift og vedligeholdelse af de offentlige spildevandssystemer i Syddjurs kommune
Natur og Miljø i Syddjurs Kommune tager sig af myndighedsopgaver vedrørende spildevand
Syddjurs Spildevand A/S har hovedkontor med administration på Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde
yddjurs Spildevand A/S er et aktieselskab, der er 100 % ejet af Syddjurs Kommune
Byrådet er generalforsamling som udpeger 5 af bestyrelsens medlemmer. Forbrugerne vælger 2 bestyrelsesmedlemmer. Medarbejderne udpeger 2 bestyrelsesmedlemmer

Publiceret 13 March 2018 11:30

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV