Førsteplads til Ebeltoft hustlers

Af
Lars Norman Thomsen

Lars Norman Thomsen

Ebeltoft Billard Klub sikrede sig forleden puljesejren i keglebillard for hold – serie 2. Ebeltoft holdet har gennem hele sæsonen ligget med i toppen sammen med Viborg og Juelsminde. Netop Juelsminde var modstanderen, da puljesejren blev sikret.

LÆS OGSÅ: Kampvalg om formandsposten i Viking Pindstrup Fodbold

Ebeltoftholdet kunne med en sejr sikre sig førstepladsen, inden sidste runde som spilles mod det stærke Viborghold, men Ebeltoft måtte med et uafgjort 4-4 resultat, så der var lagt op til en sand puljefinale i Viborg om 14 dage, hvis ellers Viborg havde formået at vinde over Silkeborg i næstsidste runde.

Opgøret sluttede imidlertid hårfint 4-4, og derfor er Ebeltoft puljevinder uanset resultatet i sidste spillerunde mod Viborg. Med sejren kvalificerer Ebeltoft Billard Klub sig til semifinalen om det Jyske Mesterskab.

“Modstanderen kendes først efter sidste spillerunde, men der er næppe tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste, hvis vil videre til finalen,” lyder det fra en af spillerne, Hans Verdoes.

Det Jyske Mesterskab blev i øvrigt vundet af netop Ebeltoft i sidste sæson. Ebeltoft holdet har dog skiftet ud på to pladser i forhold til dengang og er i dag ikke på helt det samme niveau. Holdet har i denne sæson hovedsageligt bestået af Michael Laursen, Thomas Thomsen, Hans Verdoes og Carsten Skøtt.

Publiceret 14 March 2018 07:00

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV