Hidsige mænd med knive anholdt efter narkokørsel

Østjyllands Politi kom på noget af en opgave natten til onsdag i Pindstrup

To mænd på 17 og 23 år havde natten til onsdag vanskeligt ved både at køre bil og tale ordentligt til de betjente, der anholdt dem. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken var 3.12, da en patrulje fattede mistanke til en bil, der kørte usikkert og slingrende i Pindstrup. Betjentene kørte efter og kunne blandt andet se bilen ramme en kantsten og komme faretruende tæt på grøften. Efter en kort eftersættelse holdt bilen ind på Klemstrupvej. Den 23-årige fører havde røde øjne og virkede påvirket, og da betjentene tjekkede ham, fandt de ud af, at han var en gammel kending. Han var frakendt kørekortet, og det var tredje gang inden for tre år, han blev standset uden kørekort.

Både den 23-årige fører og den 17-årige passager var særdeles utilfredse med ordensmagtens tilstedeværelse og begyndte at råbe efter betjentene. Til sidst blev det for meget, og betjentene måtte anholde de to mænd, der kraftigt modsatte sig anholdelsen. Det lykkedes dog at få mændene i håndjern. Bagefter viste det sig, at der både lå en kniv i handskerummet og under det ene sæde. På politistationen fortsatte den dårlige stemning, og den 23-årige mand kom med flere trusler mod en af betjentene. Det fik han en sigtelse for. Derudover blev han sigtet for narkokørsel, for brud på knivloven og for at køre uden kørekort. Hans bil blev desuden beslaglagt.

Hans 17-årige ven blev sigtet for fornærmelig tiltale mod politiet og for besiddelse af en ulovlig kniv.

jwh

Publiceret 04 April 2018 11:00

SENESTE TV