ØXENHOLT FOTO

Lastbil med jernklorid væltet ved Ebeltoft

Redningsvæsenet massivt tilstede ved uheld i Ebeltoft

I dag kort før klokken 12 er der væltet en lastbil i T-krydset ved Øster Herredsvej og Røndevej ved Ebeltoft. Lastbilen er kørt i grøften.

Ifølge Lokalavisens oplysninger kører lastbilen med jernklorid, som bruges til ætsning af metaller og kan være farligt at komme i kontakt med og indånde.

Lokalavisens fotograf beretter, at der skulle være 4000 liter jernklorid i tanken.

Beredskab og Sikkerhed er derfor massivt tilstede med en lang række redningskøretøjer, ligesom der er ankommet en bil fra Akut Miljø Service.

Østjyllands Politi bekræfter, at man klokken 11.58 fik en anmeldelse om et færdselsuheld med en tankbil med indhold, der er kørt i grøften. Politiet har en indsatsleder på stedet, men der skulle ikke umiddelbart være hul på nogle af de fire tanke, som tankbilen indeholder. Det oplyser kommunikationsrådgiver Jeanette Rasmussen fra Østjyllands Politi.

Der er så vidt vides tale om et solouheld.

Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at man har spærret vejen frem til omkring klokken 15.30. Vejen er spærret nord for Skovvangsvej og syd for ved Ebeltoftvej, mens der arbejdes på at rejse lastbilen op. Kør langs kysten for at undgå afspærringen.

Publiceret 03 May 2018 13:17