Nørager veteranen Michael Jensen tilbage på banen i sin gamle rolle som goalgetter. Foto: Nørager BK

Nørager veteranen Michael Jensen tilbage på banen i sin gamle rolle som goalgetter. Foto: Nørager BK

Seriefodbold:

Michael Jensen tilbage i målhumør i to sejre til Nørager B

Nørager B kommer til lokalopgøret mod Vivild IF fredag aften med to sikre sejre og en målsulten Michael Jensen tilbage på den offensive midtbane

Af
Martin Schultz

Med to sejre med en samlet målscore på 7-0 er Nørager B tilbage på sporet, når holdet fredag aften kl. 19.00 løber på banen til lokalopgøret mod Vivild IF 2 i Serie 3 på Langhøj Idrætscenter.

”Da vi i søndags vandt med 4-0 over Fuglebakken KFUM i Aarhus var der to tilskuere, der overværede kampen. Så er det altså sjovere at gå til fodbold på Djursland, og jeg håber, at rigtig mange tilskuere har lyst til at komme til lokalopgøret fredag aften mellem to hold, som har lokale spillere på holdet,” siger Nørager-træner Claus Vestergaard og vedstår, at han sender en stikpille til de klubber, som han mener har for mange spillere udefra på holdet.

”Det er vigtigt for seriefodbolden, at klubberne stiller hold med deres egne spillere, og at de frem for alt investerer i ungdomsarbejdet,” siger Claus Vestergaard og forsikrer, at det gør man i Nørager B.

Den særlige klubånd i Nørager B er kendt viden om, og landsbyklubben er da også i gang med et generationsskifte efter nogle år med en smal trup og senest sidste år en lyn-rutsjetur gennem to rækker fra Serie 1 til Serie 3.

Nørager B ligger øverst i tabellen, men kæmper om førertrøjen med Skødstrup SF, som har spillet en kamp mindre.

”Vi tager en kamp ad gangen og vil gerne have point, men vi går på banen for at spille noget god fodbold, give den gas og skabe en god fodboldkamp, og for at udvikle holdet og spillerne,” siger Claus Vestergaard, som ikke har oprykning til Serie 2 som et tema.

Nørager B vandt den første kamp med 2-1 på hjemmebane,  så Vivild IF har revanche til gode i en kamp mellem de to naboklubber, som har udkæmpet mange intense lokalopgør, men hvor Vivild IF's bedste hold for tiden er tophold i Serie 1.

Michael Jensen ind i stedet for Lasse Jensen

Nørager B fik en fin start på sæsonen og var ubesejret efter de første fire kampe, men tabte så overraskende til Østdjurs 91 med 3-2 på hjemmebane, og løb siden ind i endnu et uventet nederlag til HEI med 2-1 på udebane.

Men Nørager B er kommet på ret køl igen med to sikre sejre over først Åstrup/Hammelev IF Kristi Himmelfartsdag, hvor holdet dog først fik skudt hul i modstanderne i 2. halvleg, hvor Michael Jensen, Rasmus Bang og Mathias Fisker scorede målene til en 3-0 sejr.

”Det endte med en sikker sejr og vi var ikke pressede på noget parameter. Vi havde chancerne, men var længe om at få scoret,” siger Claus Vestergaard.

Lasse Jensen gik i stykker i 1. halvleg med en forstrækning i baglåret. Han blev afløst af tvillingebror Michael Jensen, som dermed fik comeback efter at være blevet fiberskadet i forårets sidste træningskamp.

Michael Jensen, som til daglig bor i Aalborg, men gerne hjælper sin barndomsklub, kom ind på den offensive midtbane og fik gang i målscoringen med målet til 1-0. Også holdkammeraterne satte pris på Michael Jensens indhop i comeback-kampen, for han blev valgt til kampens spiller med 13 stemmer.

Gunnar Pedersen saksesparkede bolden i mål

Den anden sejr kom søndag eftermiddag mod Fuglebakken KFUM i Aarhus, og også her viste Michael Jensen sin træfsikkerhed ved at score kampens to første mål. Desuden bød kampen på en spektakulær scoring, da den kun 17-årige Gunnar Pedersen scorede sit første mål på førsteholdet med et flot saksespark til slutresultatet 4-0.

”Alle mål blev scoret i 1. halvleg og Fuglebakken KFUM havde ingen muligheder, men vores målmand Jesper Bredahl havde da en TV-redning godt 30 minutter ind i 2. halvleg,” fortæller Claus Vestergaard.

Michael Jensen scorede til 1-0 efter 20 minutter efter et godt gennembrud. Og efter 30 minutter scorede samme Jensen efter et godt gennemspillet angreb med Kristoffer ”Bubber” Frandsen og Mathias Fisker som stationer.

”Og Michael havde chancen for at score et klassisk hattrick, da han efter 35 minutter brændte en kæmpechance, da han lobbede bolden over målmanden, men ved siden af højre opstander,” siger Claus Vestergaard.

Efter 39 minutter øgede Mathias Fisker til 3-0 inden unge Gunnar Pedersen sidst i halvlegen sprang op og saksesparkede en høj bold omkring straffesparkspletten ind over Fuglebakkens målmand til stillingen 4-0.

”Kampen var reelt lukket og vi tog det stille og roligt i 2. halvleg, men havde en kæmpechance, da Sigurd Fisker spillede sig godt igennem og stod alene over for målmanden. Men uselvisk spillede han bolden til venstre til en helt fri topscorer Rasmus Bang, som dog formåede at sparke bolden godt fem meter over et tomt mål,” fortæller Claus Vestergaard.

Holdkammeraterne belønnede Gunnar Pedersens flotte saksespark med valget til kampens spiller.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 64

Fuglebakken KFUM - Nørager B 0 - 4 (0 - 4)

Søndag 13. maj kl. 13.30 på Ellekærskolen

Målscorere:

 • 0 - 1 Michael Jensen (20. min.)
 • 0 - 2 Michael Jensen (30. min.)
 • 0 - 3 Mathias Fisker (39. min.)
 • 0 - 4 Gunnar Pedersen (45. min.)

 

Nørager B - Åstrup/Hammelev IF

Torsdag 10. maj kl. 13.30 på Nørager Stadion

Målscorere:

 • 1 - 0 Michael Jensen (55. min.)
 • 2 - 0 Rasmus Bang (66. min.)
 • 3 - 0 Mathias Fisker (88. min.)

Nørager B's hold mod Fuglebakken KFUM:

 1. Christian Mørch
 2. Gunnar Pedersen
 3. Jesper Bredahl
 4. Kasper Sortkjær
 5. Kristoffer Frandsen
 6. Mads Pedersen
 7. Mathias Fisker
 8. Michael Jensen
 9. Ole Nielsen
 10. Per Bredahl
 11. Rasmus Knudsen
 12. Rasmus Bang Rasmussen
 13. Sigurd Fisker
 14. Steffen Klintø

Publiceret 17 May 2018 22:36