Den unge keeper Robin Bossen Arvid er skadet og sammen med holdkammeraterne Jens Chr. Sørensen og Grace Adieu Sibomana er han ikke til rådighed for Grenaa IF de næste tre kampe, fordi de drager på tre ugers studietur med Brazil Football College. Foto: Lars Norman Thomsen

Den unge keeper Robin Bossen Arvid er skadet og sammen med holdkammeraterne Jens Chr. Sørensen og Grace Adieu Sibomana er han ikke til rådighed for Grenaa IF de næste tre kampe, fordi de drager på tre ugers studietur med Brazil Football College. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Sune Sørensen matchvinder med to mål i Grenaa IF-sejr

Grenaa IF holder sin placering i toppen af rækken efter en sejr på 2-1 over tst Fodbold fra Tilst i Serie 2

Af
Martin Schultz

”Set over hele kampen er det et ok resultat, at vi vinder med 2-1 over tst Fodbold. Vi vandt da, og det er jeg tilfreds med,” siger Grenaa IF’s cheftræner Gary Taylor efter 2-1 sejren over nedrykkerne fra tst Fodbold i Serie 2.

Med sejren er Grenaa IF nu med fem kampe tilbage at spille matematisk sikker på ikke at rykke ned, og det glæder Grenaa IF’s cheftræner.

”I foråret overlevede vi kun på en scoring i dommerens tillægstid i den sidste kamp, så vores målsætning for sæsonen var, at vi skulle stabilisere os og undgå nedrykning. Den målsætning er nået i og med, at vi ikke kan rykke ned. Alt andet er nu bonus. Hvis vi rykker op, er det også bonus. Vi kan rykke op, hvis vi vinder de sidste fem kampe,” forklarer Gary Taylor.

Efter sejren over tst Fodbold ligger Grenaa IF på 2. pladsen i tabellen, kun et point efter Hadsten SK, som Grenaa IF møder på udebane i den næstsidste runde.

Men allerede lørdag kl. 13.00 kommer Grenaa IF på en hård opgave, når holdet på Studstrup Idrætsanlæg møder rækkens nr. 3, Skødstrup SF.

Spillet foregik midt på banen

Til kampen mod tst Fodbold havde Grenaa IF fået hjælp af rutinerede Rasmus Wetche i angrebet, og Adriel Chris Munanira var trukket i målmandstrøjen som afløser for den skadede ungmålmand Robin Bossen Arvid.

”Kampen lignende på mange måder den første kamp vi spillede mod tst Fodbold. Ingen af holdene havde de store chancer og meget af spillet foregik midt på banen. Vi gik til pausen med 0-0 og vores bedste mulighed var et godt venstrebensskud af Mathias Fruensgaard,” fortæller Gary Taylor.

2. halvleg startede ligesom første. Men Grenaa IF havde fået justeret lidt i kæderne og kom mere frem på banen og fik et overtag i spillet.

”Efter godt en time kom Martin Westmark Hansen frem på højre fløj og skar ind i banen, hvor han spillede bolden til Rasmus Møller, som lagde en stikning i dybden inde i feltet. Sune Sørensen nåede bolden og afsluttede til 1-0.

En foræring til Sune Sørensen

Kort efter var Martin Westmark Hansen på spil igen, da han gik til baglinjen og sendte et indlæg på tværs ind i feltet.

”Her lagde en tst-forsvarer nærmest bolden død for fødderne af Sune Sørensen, som havde nemt ved at sparke bolden i mål til 2-0,” fortæller Gary Taylor.

Bagud 2-0 begyndte gæsterne at presse voldsomt og kastede alt frem i en offensiv.

”Vi fik annulleret et mål for offside, da tst Fodbold havde kastet alt med frem inklusive deres målmand,” fortæller Gary Taylor.

Ti minutter før tid fik tst Fodbold reduceret til 2-1, da et hjørnespark blev headet ned i jorden ved foden af stolpen, hvor Grenaa IF’s målmand Adriel Chris Munanira ikke havde mulighed for at nå bolden.

”Gæsterne pressede vældigt på i slutningen af kampen og ramte blandt andet stolpen med et indlæg, men vi holdt skansen og vandt fortjent,” siger Gary Taylor.

Kampens dobbelte målscorer Sune Sørensen blev valgt til kampens spiller, skarp forfulgt af Martin Westmark Hansen, som havde en hjælpende fod med i begge scoringer.

Nu ser Grenaa IF frem mod lørdagens kamp mod Skødstrup SF, som var det eneste hold, som besejrede Grenaa IF i turneringens første halvdel.

Grenaa IF kommer til at undvære sine unge spillere fra Brazil fodboldlinjen de næste tre kampe, fordi fodboldlinjens ældste elever skal på en tre ugers studietur til Brasilien. Med på turen skal blandt andet Robin Bossen Arvid, Jens Chr. Sørensen og Grace Adieu Sibomana, som spiller med på Grenaa IF’s hold i Serie 2.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Grenaa IF - tst Fodbold 2 - 1 (0 - 0)

Søndag 30. september kl. 13.00 på HSM Arena i Grenaa

Målscorere:

1 - 0 Sune Sørensen (59. min.)

2 - 0 Sune Sørensen (65. min.)

2 - 1 tst Fodbold (78. min.)

Publiceret 04 October 2018 05:30