Michael ”Maradona” Jensen gav mange prøver på sin slebne teknik i sæsonens sidste kamp. Foto: Nørager BK

Michael ”Maradona” Jensen gav mange prøver på sin slebne teknik i sæsonens sidste kamp. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: Nøragers forsømte efterår endte med 2-2 mod Østdjurs 91

Michael ”Maradona” Jensen gav dribleopvisning, men ellers havde hverken Nørager B eller oprykkerne fra Østdjurs 91 noget at spille for i sæsonens sidste kamp på Nørager Stadion

Af
Martin Schultz

Det skulle have været kampen, som afgjorde oprykningen til Serie 2, da Nørager B forrige lørdag tog imod Østdjurs 91 på Nørager Stadion i sæsonens sidste kamp i Djurslandspuljen i Serie 3.

Men i stedet for en højspændt forestilling med alt på spil blev kampen en walkover for begge hold, for hverken Nørager B eller Østdjurs 91 havde noget at spille for.

Østdjurs 91 havde sikret sig oprykning med 5-1 sejren over Åstrup/Hammelev IF, og i Nørager måtte man erkende, at det heller ikke i denne sæson skulle lykkes at rette den stolte fodboldskude Nørager B så meget op, at det blev ”hvepsene” nordfra, som fik æren af at rykke op i Serie 2.

”Hvis en fodboldkamp kun havde varet 80 minutter, da var vi garanteret rykket op,” siger Nøragers træner Claus Vestergaard med henvisning til de mange kampe i efteråret, hvor hans hold mistede afgørende point i de sidste ti minutter af kampene.

Så det blev ikke til oprykning i denne sæson for Nørager B, men Claus Vestergaard er fortrøstningsfuld og er klar til at fortsætte arbejdet med holdet i det nye år. Det bliver dog uden assistenttræner Per Bredahl, som stopper uden at der er sat navn på hans afløser endnu.

Claus Vestergaard har et meget talentfuldt hold med mange helt unge spillere af egen avl, suppleret med rutinerede spillere af den kendte Nørager-støbning.

”Jeg forventer, at truppen er intakt i næste sæson. Desuden har vi et U16 drengehold, som spiller i Liga 2, så der er nye dygtige Nøragerspillere på vej,” siger Claus Vestergaard.

Dribleopvisning over en halv banelængde

Østdjurs 91 var nyslåede oprykkere og kom til kampen i Nørager i lejet bus med både spillere og tilhængere om bord. Gæsterne var uden anfører Simon Laursen og angriberen Frederik Lyng, som havde meldt afbud af private grunde.

Gæsterne kom foran med 1-0 midt i 1. halvleg på et mål af Fabian Korsgaard.

”Vi spillede godt, og jeg synes ikke man kunne se, at Østdjurs 91 var et oprykkerhold,” siger Claus Vestergaard, som ikke var imponeret over gæsternes optræder på Nørager Stadion.

Nørager B startede med de to unge Rasmus Bang og Rasmus Knudsen på bænken og gav spilletid til Michael Jensen på den offensive midtbane og til Steffen Klintø, som flere gange i sæsonen har vikarieret som målmand, når holdets ordinære målmand Jesper Bredahl har været forhindret på grund af sit arbejde.

Og det var netop Steffen Klintø, som kort ind i 2. halvleg fik udlignet til 1-1, da han i rummet mellem straffesparkspletten og den bagerste stolpe løb godt i position og kunne heade et indlæg i mål.

Og Nørager B kom på sejrskurs efter godt et kvarter i 2. halvleg, da den rutinerede tekniker Michael Jensen brugte Østdjurs-spillerne som kegler i en dribleopvisning, da han over en halv banelængde afdriblede fem mand inden han lagde bolden af til indskiftede Rasmus Bang, som fra kanten af feltet huggede bolden i mål bag Østdjurs 91’s målmand Kim Jensen.

Michael ”Maradona” Jensen blev da også valgt til kampens spiller på Nørager B’s hold.

Flot sæson for klubsamarbejdet bag FC Djursland

Nørager B sad på spillet og havde også det gode resultatet i hånden, da de så skæbnesvangre sidste ti minutter nærmede sig.

”Vi faldt derefter lidt i kadence og var ikke fokuserede nok,” siger Claus Vestergaard om Østdjurs 91’s udlignende scoring 11 minutter før tid ved holdets nye midtbanespiller Jacob Stenman Espensen, som med en fortid som ungdomsspiller på eliteniveau i Vejle B bliver et spændende indslag på Østdjurs 91’s hold i Serie 2.

Med oprykningen kommer Østdjurs 91 i selskab med Grenaa IF i Serie 2. For det lokale klubsamarbejde bag eliteoverbygningen FC Djursland er efteråret godkendt med en flot 2. plads til Grenaa IF i Serie 2, oprykning fra Serie 3 til Serie 2 for Østdjurs 91, og en ligeledes flot 2. plads til AC Norddjurs i holdets første sæson i Serie 3.

Det har ikke været muligt for Lokalavisen at træffe Østdjurs 91’s træner Michael Pedersen for en kommentar til holdets sidste kamp.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35

Nørager B - Østdjurs 91 2 - 2 (0 - 1)

Lørdag 3. november kl. 13.30 på Nørager Stadion

Målscorere:

    0 - 1 Fabian Korsgaard (26. min.)

    1 - 1 Steffen Klintø (46. min.)

    2 - 1 Rasmus Bang (57. min.)

    2 - 2 Jacob Stenman Espensen (79. min.)

Publiceret 12 November 2018 17:12