Sådan tager det sig ud, VAMs nye kontor i Brabrand. Tilsendt foto

Sådan tager det sig ud, VAMs nye kontor i Brabrand. Tilsendt foto

VAM A/S åbner Aarhus-kontor

Entreprenørvirksomheden vil dog fortsat have hovedkontor i Vester Alling, hvor virksomheden har sine rødder

Af
Lars Norman Thomsen

VAM A/S (Vester Alling Maskinstation) startede som maskinstation i 1953 af Erik Rasmussen, men kort tid efter udviklede virksomheden et speciale inden for kloakering og kan i dag trække på over 65 års erfaring inden for området entreprenør– og anlægsarbejde for forsyninger, det offentlige samt byggeri og industri.

Stilstand er ikke et ord, der kendetegner entreprenørvirksomheden med tæt på 140 ansatte.

VAM A/S får nu også en afdeling i Brabrand bestående af 250 kvadratmeter til kontorer og tillige en maskinhal på 1.000 kvadratmeter.

Strategisk beslutning

"Vi har stor respekt for virksomhedens rødder og gamle relationer. Men vi vil være nærmere flere af vores gode kunder og samarbejdspartnere, og dem har vi rigtig mange af i hele Midtjylland – fra Djursland, Aarhus, Silkeborg og Horsens, til Vejle og Billund. Derfor giver det rigtig god mening at udvide med et Aarhus-kontor tæt ved E45-motorvejen," fortæller administrerende direktør Allan Hougaard i en pressemeddelelse.

I slutningen af 1980’erne begyndte VAM at få jord- og kloakprojekter i Aarhus for forskellige byggeentreprenører. I 1990’erne blev Aarhus virksomhedens vigtigste marked. Gennem de sidste 35 år har VAM’s marked i Aarhusområdet udviklet sig eksponentielt.

Udvidelsen sker derfor som et naturligt og velovervejet skridt i virksomhedens vækststrategi samtidigt med, at flere af kunderne befinder sig længere sydpå.

Mere agile

"Med det nye Aarhus-kontor bliver vi endnu mere agile (hurtige og smidige, red.) med gode muligheder for at afholde for eksempel møder med vores kunder og samarbejdspartnere," udtaler Allan Hougaard.

Det nye Aarhus-kontor får en vigtig intern funktion, da logistik er en meget vigtig faktor for VAM. Virksomhedens serviceafdeling fragter rigtig meget materiel frem og tilbage fra projekter.

Et Aarhus-kontor med plads til opbevaring af materiel, hjælper virksomheden på de store afstande, når materiel skal fordeles og fragtes syd- og vestover.

Dertil rummer Aarhus-kontoret en stor servicehal med plads til materiel, velfærdsfaciliteter, kontor- og mødefaciliteter samt udendørs vaskeplads til materiel.

Generationsskifte

I efteråret 2017 gennemførte VAM A/S et generationsskifte på ejersiden, idet hovedaktionær Søren Rasmussen, søn af virksomhedens grundlægger Erik Rasmussen, overdrog aktiemajoriteten til sønnen Thomas Mogensen.

På ledelsessiden blev der i juni 2018 ligeledes gennemført et generationsskifte, da to af virksomhedens egne, Allan Hougaard, 37, og Jens Brøndum, 39, tiltrådte som henholdsvis administrerende direktør og teknisk direktør, som afløsere for den administrerende direktør gennem 11 år, Benny Kristensen.

Om VAM

    VAM A/S har mere end 65 års erfaring i at udføre alle former for entreprenør- og anlægsopgaver

    Kunderne er primært forsyninger, offentlige, byggeri og industri

    Virksomheden beskæftiger 140 medarbejdere

    VAM A/S har hovedkontor i Vester Alling og endvidere kontorer i Randers, Ebeltoft og nu Brabrand

Publiceret 08 December 2018 19:00