Nordjyske Claus Hassing giver sig fuldt ud i rollen som Bryan Adams.

Nordjyske Claus Hassing giver sig fuldt ud i rollen som Bryan Adams. Pressebillede

Come-back til Bryan Adams

Den hæse canadier hyldes i Kulturhuset Pavillonen endnu engang

Af
Søren Andersen

GRENAA Bryan Adams Tribute har været her før og elsker at komme tilbage da det er den fedeste fest der bare vokser og vokser år for år. Det er et helt utroligt nærværende, engageret og meget sympatisk band der er kort sagt blot noget at glæde sig til," siger Jesper Jul fra Kulturhuset Pavillonen i Grenaa, der 21. september næste år atter byder på sange fra den hæse canadiers bagkatalog. Forsalget starter onsdag 19. december.

Det er lig med en rockfest af de allerbedste – med syng-med garanti. Bryan Adams Tribute har gennem de sidste par år opnået stor anerkendelse i udlandet, hvor de betegnes som det allerbedste bedste tribute-act til Bryan Adams. Bandet er i udlandet flere gange om året - med stor succes i bl.a. Belgien, Holland, Norge, Schweiz og Tyskland, men denne aften er lige her i Grenaa, hvor man kan genopleve Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams klassikere med et band i topform.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til Bryan Adams selv, og dem som var på Pavillonen, sidst bandet spillede her, kan stå inde for, at man får en fed aften ”down memory lane” med masser af hits på stribe og god stemning.

Publiceret 24 December 2018 00:00