Rejser Annoncer
Hvalsafari og 2 dages øtur

Azorerne

Den smukkeste øgruppe midt i Atlanterhavet

Er du til ferie- og naturoplevelser i verdensklasse, så tag til Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Desuden er der rig mulighed for at nyde havnepromenaden og de små gamle gader i den største by, Ponta Delgada.

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Øgruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. I denne specielle rejse er indlagt udflugter, hvor der bl.a. bliver mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler, opleve øen og Ponta Delgada på de indlagte udflugtsoplevelser.

Restauranterne og markederne bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter.

Hotellet, som er med i arrangementet, ligger i hovedbyen Ponta Delgada. Desuden vil der være en overnatning på den nordlige del af øen São Miguel på Hotel do Mar i Povoacão.

Klik her for at booke rejsen eller ring på tlf. 70 10 10 77

Rejseplan

Dag 1 - Afrejse fra Danmark

Ankomst til Azorerne. Transport til hotellet og indkvartering.

Dag 2-7 - Udflugter

I løbet af opholdet indgår nedenstående udflugter.

Udflugtsdagene vil blive oplyst på Azorerne.

8. dag - Farvel og på gensyn

Efter en uge med skønne rejseoplevelser er det tid til at sige farvel – og måske på gensyn til Azorerne. Vi tjekker ud på hotellet og tager til lufthavnen for at flyve tilbage til Danmark. Hos Bravo Tours håber vi, at du har nydt rejsen i fuldt omfang, og at du har en række gode rejseoplevelser med hjem i den personlige bagage.

Velkomstmiddag

Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en velkomstmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Hval- og delfinsafari på Atlanterhavet

I havet omkring São Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Vi tager på et uforglemmeligt eventyr og oplever havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer med ca. hundrede i hver stime. Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garantere, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store.

Det kan også ske, at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer i ca. tre timer

2 DAGES TUR
Øst ø-rundtur - Naturens Perler

Denne heldagstur går gennem storslået natur med fantastiske udsigter over São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste. Langs den smukke kystvej ud mod Atlanterhavet indrammes vores vej af blomster, en enorm frodighed og fantastiske vandfald. Endemiske vækster trives godt i den uberørte natur. Vejene er snoede, og udsigtspladserne mange og smukke. I løbet af dagen stopper vi i byen Gorreana for at studere São Miguels teproduktion.

Vi overnatter i byen Povoação, hvor de første portugisere på São Miguel bosatte sig i 1400-tallet. Undervejs fortælles der om de sociale forhold på Atlanterhavsøerne og om alle blomster og planter i denne frodigt grønne del af São Miguel.

Vi overnatter på Hotel do Mar i Povoacão.

Furnas - São Miguels Skatkammer

På denne heldagstur besøger vi det smukke område i og rundt om vulkankrateret i Furnas. Fra udsigtspunktet Pico do Ferro er der en storslået udsigt over kratersøen. Nede ved vandkanten forberedes dagens frokost, cozido, en gryderet tilberedt i et hul i den hede vulkanske jord. Frokosten nydes senere på den velrenommerede restaurant Terra Nostra inde i byen.

I Furnas tænker man straks på Island i tropisk grønt med de varme kilder. Vi besøger ø-verdenens smukkeste park - den botaniske have Terra Nostra, hvor man kan bade i det 30 grader varme, jernholdige vand fra Ungdommens Kilde.

Hotel Ponta Delgada - Bravo kategori 3

Attraktivt byhotel ved São Brass-fortet

Hotel Ponta Delgada er et godt hotel centralt i Ponta Delgada. Hotellet er familieejet og drives med en god atmosfære og gæstfrihed. Her findes bl.a. hyggelig indendørs pool, solterrasse, konferencerum, bankautomat, frisør, receptionslobby og restaurant. På Hotel Ponta Delgada bor man bekvemt og i gåafstand til byen, havnepromenaden og centrum.

Hotellet har en indendørs pool hvor der er enkelte liggestole til rådighed.


Publiceret: 24 August 2016