Rejser Annoncer
Big Fat Snake

Big Fat Snake - akustisk intimkoncert 18. marts 2017 Kl. 17:30

Bandet blev dannet i 1990 og deres nuværende besætning består af sanger Anders Blichfeldt, guitarist Asger Steenholdt, keyboardspiller Pete Repete, trommeslager Jens Fredslund og bassist Morten "Jay" Jakobsen. Gruppen har solgt over én millioner albums.


Big Fat Snake er bedst kendt for sange some "Bonsoir Madame", "No Peace Like in Heaven", "Animal" og "Someone Like You". Bandets navn er taget fra omkvædet til Bob Dylan-sangen "Wiggle Wiggle".


Big Fat Snake tog i 2011 en beslutning om at vende tilbage til udgangspunktet: Kærlighed til musikken, og indspillede albummet Come Closer foran et livepublikum på Brundby Rock Hotel på Samsø. Alle sangene til albummet blev skrevet på under 3 uger, og Henrik Nilsson hjalp med at færdiggøre albummet efterfølgende. Bandet fik en guldplade for Come Closer.


Big Fat Snake modtager 13. marts 2014 guld for deres album 'Midnight Hour'


I foråret 2013 fejrede Big Fat Snake 10 året for One Night Of Sin med en turne hvor dette album blev spillet live. Det resulterede i 20 udsolgte koncerter, og var en manifestation af at bandet stadig har et stort og trofast publikum. I april 2013 indspillede bandet Midnight Hour koncerten, der lidt i tråd med One Night Of Sin, blander Big Fat Snakes eget repertoire med store internationale hits denne gang under overskriften Memphis Soul. I forbindelse med udgivelsen af Midnight Hour indledte Big Fat Snake et samarbejde med nedrivningsfirmaet J.Jensen der var med til at realisere bandets drøm om at lave et stort show.


Big Fat Snake udgav albummet 'IdiOcrazy' i april 2014, og fik rigtig gode anmeldelser. Albummet blev indspillet analogt, dvs på bånd, og blev produceret af Chief. En digital markedsføring på FaceBook og YouTube var med til, ironisk nok, at bringe et 100% analogt album på 1. Pladsen på den digitale hitliste i flere uger.

Billetter købes her


Publiceret: 6 Oktober 2016