Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: Politikerne må til lommerne for at give Hornslet Hallen et pift

Af Michael Aakjær, bestyrelsesformand Hornslet Hallen:

Michael Aakjær er kandidat for Socialdemokratiet ved KV17

“En Hal – er en del af en hel fortælling.

Fortællingen lige nu er, at særligt Hornslet er populær og vokser. Nye byområder vokser frem, og i Hornslet Hallen vil vi gerne tage godt imod de nye borgere. Vi vil gerne tilbyde ordentlige forhold og i samarbejde med foreninger arbejde for, at der er de tilbud i byen, som borgerne i Hornslet efterspørger. Hallen kan og vil være samlingsstedet for hele Hornslet.

Både nye og ”gamle” Hornslet borgere har krav på gode fritids- og foreningstilbud. Men hvad med økonomien – får Hallen den støtte som der er brug for - er visionen mulig?

Som det ser ud lige i øjeblikket er det helt korte retoriske svar et: ”Nej, det kniber – udvikling kræver penge”

Der er brug for, at byrådspolitikkerne følger op på at sikre økonomien. Der er brug for at fordelingen gåes efter i sømmene. Og der er brug for, at der kigges på tilbudene. Vi har to gode haller og masser af gode udeområder, men hvad med vores indgangsparti, omklædningsfaciliteterne, depotplads, cafeteria- og køleforhold? Hvad med de nedslidte vinduer og døre... og hvad nu, hvis det er e-sport, der bliver det nye sort – har vi så forholdene til det?

Hornslet vokser som sagt og skal byen og kommunen fortsætte den udvikling, skal fritidstilbud som Hornslet Hallen prioriteres. Der er tale om en investering i fremtiden, når Hornslet Hallen tilføres midler.

For når Hallen sikres midler til udvikling og vedligehold, så er den med til at tiltrække nye borgere til området i og omkring Hornslet. Og det er godt for kommunekassen, når der kommer flere borgere til kommunen.

Derfor bør det også være kommunens økonomi, der sikrer, at tilbud som Hornslet Hallen forbliver attraktiv og styrket og også for fremtiden er en del af den hele fortælling om Hornslet og omegns udvikling.”

 

Publiceret: 05. Juni 2017 13:39

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt