Bjarne “Campingfatter” Nielsen er stoppet i et par andre bestyrelser for at kunne koncentrere sig om egen virksomhed - Auning Camping - og Business Djursland.
Erhvervsforeningen repræsenterer omkring 400 små og store virksomheder på Djursland. Business Djursland blev dannet sidste år som en sammenlægning af de to foreninger Djursland Erhvervsråd og Syddjurs Erhvervsråd. Ved den lejlighed blev Bjarne Nielsen valgt som formand. Arkivfoto
Bjarne “Campingfatter” Nielsen er stoppet i et par andre bestyrelser for at kunne koncentrere sig om egen virksomhed - Auning Camping - og Business Djursland. Erhvervsforeningen repræsenterer omkring 400 små og store virksomheder på Djursland. Business Djursland blev dannet sidste år som en sammenlægning af de to foreninger Djursland Erhvervsråd og Syddjurs Erhvervsråd. Ved den lejlighed blev Bjarne Nielsen valgt som formand. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Erhverv: Business Djursland runder første år i fin form

Erhvervsforeningen gør status

Business Djurslands generalforsamling

Generalforsamlingen i Business Djursland starter på torsdag klokken 17.30.

Ud over selve generalforsamlingen er der om aftenen indslag fra Grimur Fjeldsted, som vil holde et foredrag under titlen: From doing digital - to being digital. Digital transformation and the people factor. Med en baggrund som Head of Digital Innovation hos ECCO Sko A/S og medlem af virksomhedens bestyrelse har Grimur Fjeldsted skabt teams, produkter og strategier på globalt plan. I dag er han innovationsrådgiver og foredragsholder med fokus på menneskets og organisationens muligheder og udfordringer i en konstant foranderlige verden. 

Når Business Djursland på torsdag samles til generalforsamling, er det samtidig anledningen til at gøre status efter erhvervsforeningens første år. Business Djursland blev dannet sidste år på resterne af de daværende erhvervsforeninger i henholdsvis Nord- og Syddjurs kommuner. Derfor var der også en vis skepsis over, om det overhovedet kunne lade sig gøre at løbe projektet i gang, men formand Bjarne “Campinfgatter” Nielsen kan se tilbage på et år med masser af positive strømninger i erhvervsforeningen.

“Det går faktisk rigtig godt. Det jeg hører rundt omkring er i hvert fald, at folk synes godt om, hvor langt vi er nået på de her 12-13 måneder, siden vi blev stiftet. Jeg synes, vi har formået at genrejse de to gamle erhvervsforeninger gennem

Business Djursland, så det har folk været ret imponerede over,” lyder det fra Bjarne Nielsen, der dog anerkender, at det også har været vanskeligt at få Business Djursland til at rulle på skinner.

“Det kunne da sagtens gå bedre. Det er helt sikkert. Men når man er oppe imod forskellige parametre som økonomi og mange forskellige samarbejdspartnere med forskellige interesser, så er jeg faktisk ret godt tilfreds,” konstaterer han.

Mere fokus

Generalforsamlingen vidner da også om, at det går ganske fornuftig i erhvervsforeningen. Tre af bestyrelsesmedlemmerne er på valg, og de har alle besluttet at genopstille. Formanden selv er ikke på valg før næste år, og Bjarne Nielsen har besluttet at dedikere en større del af sin tid til Business Djursland. Han har således meddelt, at han trækker sig fra Auning Handelsudvalg, ligesom han også sidste år besluttede at stoppe i et par af de andre bestyrelser, han sad med i.

“I de travle perioder bruger jeg cirka 30 timer om ugen på Business Djursland. Jeg kunne godt se, at hvis jeg skulle lægge det engagement i Business Djursland, som jeg gerne ville, så måtte jeg skære noget andet fra. Det har jeg gjort, og det skulle gerne give mig lidt mere tid til at koncentrere mig lidt mere om min egen virksomhed og Business Djursland,” fortæller Bjarne Nielsen, der er indehaver af Auning Camping.

generalforsamling

Publiceret: 13. Marts 2018 06:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs