Lucas ’Guga’ Dambros da Silva er blevet tilknyttet staben af ungdomstrænere i Grenaa IF. Foto: FC Djursland
Lucas ’Guga’ Dambros da Silva er blevet tilknyttet staben af ungdomstrænere i Grenaa IF. Foto: FC Djursland
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Brasiliansk topscorer ungdomstræner i Grenaa IF

Lucas ’Guga’ Dambros da Silva tilknyttes kommende U15 drenge årgang

Grenaa IF præsenterer brasiliansk oprustning på ungdomstrænersiden i form af af den 20-årige FC Djurslands topscorer Lucas Dambros da Silva med kælenavnet 'Guga' til den nuværende årgang 2003 - U14 drenge, der efter sommerferien skal spille U15.

Den overordnede træningsplanlægning og styring sker under ledelse af A-licens træner Aroldo Strack, tidligere dansk Futtsal landstræner og nuværende 1. holdstræner for FC Djursland, der sammen med 'Guga' skal videreudvikle 2003 drengene og gerne tiltrække endnu flere spillere til denne årgang.

”Vi ønsker at vise, at vi vil satse endnu mere på ungdomstræningen, netop i de årgange hvor fastholdelsen er så vigtig”, udtaler trænerrepræsentant Frederik Nicolajsen.

”Det er også i disse årgange, at vi som forældretrænere traditionelt møder ekstra store udfordringer, og derfor er det vigtigt, at vi som klub påtager os det ansvar, at være klar med nye alternativer, når børn og forældre bare skal være børn og forældre og ikke spiller og træner.”

Mange forældretrænere

Grenaa IF har igennem de seneste syv år oparbejdet en stor forældretrænergruppe med mere end 40 uddannede trænere, der hver dag står på træningsbanerne på HSM Arena.

“Vi er som klub heldige i at have Brazil Football Collage som naboer og er glade for at kunne tilknytte denne trænerkapacitet til årgang 2003 drenge, der spiller i Mesterrækken,” siger Frederik Nicolajsen.

Lucas Dambros da Silva er ligeledes tilknyttet Kattegat Cup Goalkeeper Academy samt Brazil Football Collage som træner og bliver tilknyttet U14 drenge allerede i indeværende forårssæson sammen med de nuværende trænere Niels Ulrik Johnsen og Thyge Traulsen, der stopper som forældretrænere med udgangen af forårssæsonen.

Publiceret: 20. April 2017 11:29

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!