18 deltog i den første forlængede yogaweekend på Samsø sidste år. FOF Djursland byder i 2018-programmet på nye yoga-oplevelser på Samsø i juni og august.
18 deltog i den første forlængede yogaweekend på Samsø sidste år. FOF Djursland byder i 2018-programmet på nye yoga-oplevelser på Samsø i juni og august.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FOF Djursland lægger op til fordybelse

Mols, Sostrup Slot og Samsø danner i 2018 ramme om de populære kursusformer yoga og pilgrimsvandringer

DJURSLAND: FOF Djursland lægger op til fordybelse i 2018 - først med et kursus i 'yoga og fordybelse' med Irrene og Hening Wilsten på Strandgården i Esby på Mols fra fredag 20. april til søndag 22. april.

Naturen spiller en vigtig rolle for dette yoga-retreat over tre dage.

På Strandgården er deltagerne omgivet af natur med dyrelivet og det friske hav tæt på, og naturen i det spirende eller måske fuldt udfoldede forår giver muligheden for at finde dybde, nærvær og inspiration, fremgår det af en pressemeddelelse fra FOF Djursland.

Underviserne lægger vægt på, at den enkelte kan gå i dybden med sin yoga og samtidig blive præsenteret for nye yoga-stilarter. Målet er at give inspiration til den enkelte til at få så meget ud af yogaen som muligt og samtidig til at leve et liv i frihed.

Ægteparret Irrene og Hening Wilsten har et stort antal intensive yogauddannelser bag sig. De bor normalt i Thailand, men er i Danmark i sommermånederne.

I juni og august flytter FOF kurser uden for Djursland, nemlig til Samsø, hvor yogalærer Majbritt Thomsen byder på yogaophold fra 11. juni til 13. juni og på fire dages yogaophold 23. august til 26. august.

Retreat betyder tilbagetrækning, og derfor vil der på yogaopholdet være to timers Hatha-yoga om morgenen og halvanden times blid yoga om eftermiddagen kombineret med tidspunkter til meditation og stilhed, så der bliver mulighed for fordybelse.

Begge kurser foregår i huset 'Mellem-rummet', der indeholder alt udstyr til yoga, og i prisen er inkluderet overnatning og økologisk forplejning.

Retræte med vandring

Pilgrim Eva Michelsen, der har undervist i en række kurser om pilgrimsvandring hos FOF Djursland, byder på tre dages pilgrimsretræte fra 4. maj til 6. maj på Sostrup Slot.

Pilgrimsretræte er en anledning til fordybelse og stilhed på vandringer gennem den smukke natur på det nordlige Djursland.

Sostrup Slot er rammen med overnatning, forplejning og gode stunder i det specielle miljø på slottet.

Ud over vandringerne bliver der meditation, oplæg til refleksion og yoga og tilsammen giver det inspiration til at deltagerne kan gå i gang med eller fortsætte deres indre pilgrimsvandring.

Samtidig giver den erfarne lærer oplysninger om pilgrimsruten i Nordspanien, Caminoen, og moderne pilgrimsfærd.

Deltagerne kommer til at vandre cirka 15 kilometer om lørdagen og 10-12 kilometer om søndagen, og kurset giver dermed næring til både krop og sjæl., fremgår det af pressemeddelelsen fra FOF Djursland.

jesl

Pilgrim Eva Michaelsen byder på tre dages pilgrimsretræte på Sostrup Slot med inspiration til både indre pilgrimsvandring og de rente fysiske. Pressefoto
Pilgrim Eva Michaelsen byder på tre dages pilgrimsretræte på Sostrup Slot med inspiration til både indre pilgrimsvandring og de rente fysiske. Pressefoto
Publiceret: 09. Januar 2018 08:54

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs