Græske Sivota er et smukt skue med et krystalklart hav og mange skjulte strande i små bugter og laguner. Foto: Shutterstock.
Græske Sivota er et smukt skue med et krystalklart hav og mange skjulte strande i små bugter og laguner. Foto: Shutterstock.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fremgang: Lufthavn udvider med endnu en rute

Til maj får østjyderne endnu en charterrute fra Aarhus Airport

Der var ni, og nu er der 15. Antallet af rejsemål fra Aarhus Airport er i voldsom vækst, og lufthavnen udvider nu med årets sjette nye destination. Dermed er antallet af lufthavnens destinationer vokset med 33 procent alene i 2017.

Denne gang via Århus Charter til Sivota – også kendt som det græske Caribien på grund af sin smukke natur.

”Vi ved, at mange østjyder foretrækker at rejse fra Aarhus Airport, fordi det er tæt på deres hjem, og fordi selve processen er hurtig og bekvem uden lange ventetider i lufthavnen. Til gengæld har lufthavnen tidligere haft den udfordring, at der har været for få muligheder for de rejsende. Det laver vi om på nu, og derfor glæder det mig, at vi endnu engang kan føje en ny destination til det i forvejen voksende katalog af rejsemål,” siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg.

Med tilgangen af Sivota som ny destination er Aarhus Airport nu oppe på seks tilføjelser til lufthavnens 2017-program. Som forklaring på den markante vækst inden for få måneder peger Peter Høgsberg på vigtigheden af kontinuitet og ro omkring lufthavnens set-up.

”Væksten kommer ikke bag på os, for det er noget, vi har arbejdet på længe, men at den udfolder sig så netop nu, er udtryk for den ro, det har bragt med sig, at diskussionen om lufthavnens placering er bragt til ende. Nu tør vores primære kunder at investere i lufthavnen, fordi de har vished for, hvordan fremtiden ser ud. Den form for stabilitet får vi i høj grad understreget vigtigheden af i øjeblikket,” siger han.

Århus Charter flyver fra den 20. maj 2017 mellem Aarhus Airport og Preveza, hvorfra turen går videre til Sivota med bus. Der flyves til og med lørdag den 14. oktober 2017, dog med en pause i august. Aarhus Airport har direkte ruter til København, London, Gøteborg, Stockholm, Oslo, Malaga, Prag (maj 2017), Gdansk (oktober 2017) og Eindhoven (oktober 2017).

Derforuden giver lufthavnen adgang til seks charterdestinationer i form af Mallorca, Cypern, Tenerife, Madeira, Ithaca (fra maj 2017) og Sivota (maj 2017).

Publiceret: 21. April 2017 08:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!