Uddeler Thomas Koustrup flankeres af Charlotte Dalby fra IFM Fodbold (tv.) og Morten Jacobsen fra IFM Håndbold ved overrækkelsen af den rare check på næsten 34.000 OK-kroner. Foto: Martin Schultz
Uddeler Thomas Koustrup flankeres af Charlotte Dalby fra IFM Fodbold (tv.) og Morten Jacobsen fra IFM Håndbold ved overrækkelsen af den rare check på næsten 34.000 OK-kroner. Foto: Martin Schultz
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

IFM: Bilister støtter idrætten med gode penge

Fodbold- og håndboldspillere i IF Midtdjurs får stor støttecheck fra OK

Jo mere bilisterne kører, des mere får IFM's håndbold- og fodboldafdeling i støtte fra OK gennem SuperBrugsen Ryomgård.

I hvert fald hvis bilisterne har tilkendegivet, at de ved tegningen af deres benzinkort ønsker at støtte håndbold- og fodboldspillerne i IF Mdtdjurs.

Der er det sidste år blevet købt så meget brændstof af de lokale bilister, at uddeler Thomas Koustrup, SuperBrugsen Ryomgård, forleden kunne overrække en check på hele 33.892 kr. til deling mellem håndbold- og fodboldafdelingen.

”Det er en stigning fra 30.461 kr. året før. Medvirkende til det er, at der er tegnet 32 nye kort, således at der nu er i alt 391 benzinkortholdere, som støtter IF Midtdjurs,” fortæller uddeler Thomas Koustrup.

5 øre for hver liter

Den årlige check fra OK er et godt tilskud til arbejdet i de to afdelinger i IF Midtdjurs.

”De penge falder på et tørt sted. Vi har brug for støtten til vores afdeling med håndboldspillere fra de alleryngste piger og drenge til vores voksne hold,” siger formand for IFM's håndboldafdeling, Morten Jakobsen.

”Vi er meget glade for samarbejdet. Det betyder rigtig meget for fodbolden i IF Midtdjurs, ” siger sekretær i IFM's fodboldafdeling Charlotte Dalby.

I årene fra 2010 til 2016 har OK støttet håndbolden og fodbolden i Ryomgård med i alt 169.237 kr.

Frivillige fra de to afdelinger hjælper til gengæld i årets løb til med at tegne nye benzinkortkunder blandt bilisterne.

”Vi er glade for at være ambassadører for idrætten og vil gerne større det lokale foreningsliv på denne måde,” siger uddeler Thomas Koustrup, SuperBrugsen Ryomgård.

OK støtter med 5 øre for hver købt liter brændstof og støtter derudover med 5 øre per liter, hvis kortholderen også køber henholdsvis sin mobiltelefoni og sin el hos OK.

Publiceret: 13. Oktober 2017 12:50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere