Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrud i Ryomgård-kontor: Vaks borger sørgede for hurtig anholdelse

To unge indbrudstyve blev pågrebet kort efter borgeranmeldelse

En vaks beboer gik tirsdag aften ved 21-tiden forbi et kontor i Jernbanegade i Ryomgård. Her så han to mænd i mørkt tøj gå rundt inde i bygningen, mens alarmen hylede.

De mørkklædte mænd var i færd med at stable nogle stole, men da de fik øje på ham, skyndte de sig ud, stoppede stolene ind i en bil og kørte derfra.

Beboeren ringede med det samme til politiet, og uheldigvis for de to indbrudstyve kørte der flere hundepatruljer lige i nærheden, og få minutter senere fik de standset bilen på Pindstrupvej i Auning.

De to personer, begge 22-årige mænd, i bilen blev anholdt og sigtet for indbrud. Herefter blev bilen undersøgt nærmere, og her fandt man et koben, to knive og en økse. Det kunne desuden konstateres, at bilen havde fået påmonteret stjålne nummerplader, og at den var afmeldt.

Onsdag formiddag bliver den ene mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Den 22-årige medgerningsmand blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet i sagen.

Manden, der bliver fremstillet, er også sigtet for tyveri af nummerplader, kørsel i uindregistreret køretøj, overtrædelse af våbenloven og for at have kørt bil uden at have kørekort.

dp

 

Publiceret: 31. Maj 2017 10:47

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!