Den tidligere keyboardspiller i Malurt, Pete Repete (tv.), bakker guitaristen og sageren Henrik ‘Hold om mig’ Strube i Rostved Forsamlingshus 6. oktober. Pressefoto
Den tidligere keyboardspiller i Malurt, Pete Repete (tv.), bakker guitaristen og sageren Henrik ‘Hold om mig’ Strube i Rostved Forsamlingshus 6. oktober. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koncert: "Hold om mig, bliv ved Hold fast i hvor godt det ku´ bli´"

Henrik Strube og Pete Repete i Rostved

En underholdende intimkoncert med sangeren, komponisten og forfatteren Henrik Strube sammen med keyboardspilleren Pete Repete, tidligere Malurt og nuværende tagentspiller i Big Fat Snake, kan 6. oktober klokken 20 opleves i Rostved Forsamlingshus.

Her kan man opleve en musikalsk tour gennem 40 år med Strubes musik fra Røde Mor til solokarrieren med store hits som 'Hold om Mig', 'Så længe skuden kan Gå', 'Her hos Dig', 'Havet, der føler jeg mig Hjemme' og andre.

Det er hittet 'Hold om mig', som indtil nu er Henrik Strubes største hit - ikke bare i Danmark, men også i Norden. Ikke mindst i vennerne Björn Afelius og Mikaels Wiehes versioner, hvor også Sanne Salomonsen medvirker.

Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne, og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 1980'ernes hitlister.

Og senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt og overrasket et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows blandt andet på Bremen i København.

Publiceret: 04. Oktober 2017 16:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere