Bente Kure og Leif Ernstsen er atter klar til at gøre sommeren på Mols til noget særligt med duoens fortolkninger af egne sange og melodier inclusive oversættelser fra både engelsk, norsk og svensk, men krydret med både Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Wiehe og Afzelius. Foto: Pressefoto

Bente Kure og Leif Ernstsen er atter klar til at gøre sommeren på Mols til noget særligt med duoens fortolkninger af egne sange og melodier inclusive oversættelser fra både engelsk, norsk og svensk, men krydret med både Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen, Wiehe og Afzelius. Foto: Pressefoto KIM KNUDSEN.

Sommer-koncerter på Rødegaard

Vistoft Så er Bente Kure og Leif Ernstsen klar til at sommerunderholde på Mols. De to giver sommer-koncerter på Rødegaard i Vistoft på Djursland fredag 20. juli og lørdag 21. juli.

Maden er på bordet klokken 18, og klokken 20 kommer Bente Kure og Leif Ernstsen med musikken. Det er mest egne sange og melodier, men kærligheden til blandt andet Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

Duoen har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og et altid skarpt blik på, at underholdningsværdien, og humoren ikke bliver underkendt undervejs. Hverken i sangene eller i det, der siges imellem. De to har gennem årene udgivet 13 CD'er, 1 LP samt spillet landet tyndt på spillesteder, festivaller, kursuscentre, i kirker, foreninger og forsamlingshuse.

Billetter til de to koncerter kan købes på www.benteogleif.dk/rodegaard.php.

Kapp

Publiceret 14 July 2018 11:22

SENESTE TV