10. november bliver der trængsel på scenen i Thorsager Forsamlingshus, når det 11 mand store Van the Man Band spiller op til fest. Pressefoto

10. november bliver der trængsel på scenen i Thorsager Forsamlingshus, når det 11 mand store Van the Man Band spiller op til fest. Pressefoto

Van Morrison for fuld musik i Thorsager

10. november spiller Van the Man Band i forsamlingshuset

koncert Thorsager Forsamlingshus bliver 10. november rammen for det 11 mand store Van the Man Band, som måske lidt uventet gæster Thorsager.

"Det var lidt bare en skør tanke en sommeraften," fortæller Connie Thornberg i en pressemeddelelse.

"Vi sad en varm aften hos venner i deres dejlige store have og fantaserede om, at der ude på græsplænen nemt kunne være en scene med et orkester og glade dansende. Det skulle være Van the Mand Band, som havde spillet i Kulturministeriet i Ebeltoft," fortsætter hun.

For Connie Thornberg var der ikke langt fra tanke til handling. Hun skrev straks til bandet via deres hjemmeside.

Svaret fra Van the Man Band kom noget tid efter. De ville gerne komme til Thorsager, men det kunne først blive 10. november.

Kulturskoleleder på sax

Så drømmen om en sommeraften på græsplænen blev det ikke til. Det blev i stedet i Thorsager Forsamlingshus.

Van the Man Band er selvfølgelig ikke Van Morrison himself. Men et band af professionelle og øvede musikere, som elsker at spiller Van Morrison med numre som for eksempel 'Brown Eyed Girl' og 'Have I Told You Lately'.

"Det er en blanding af soul, blues og rock, der swinger helt vildt og får folk ud på dansegulvet. Bandet er med fire blæsere, kor og det hele. Jeg er sikker på, at det bliver en forrygende aften, og vi håber selvfølgelig på at kunne fylde salen, så det kan blive rigtigt sjovt," siger Connie Thornberg.

Van the Man Band har skuespilleren Sven Ole Schmidt som forsanger og den lokale leder af Kulturskolen Syddjurs, Christen Frost, på tenorsax.

Billetter 100 kr. via Mobilepay til Connie Thornberg på telefon 2260 2096. Hvis man ikke har MobilepPay, kan man bestille billetter på det samme nummer.

jesl

Publiceret 21 October 2018 07:00