Hele fire byer er med, når Syddjurs arrangerer børnekulturnat.

Hele fire byer er med, når Syddjurs arrangerer børnekulturnat.

Syddjurs arrangerer kulturnat for børn

Hornslet, Kolind, Rønde og Ebeltoft er med til det store arrangement

kultur Der bliver dans, musik, fortællinger, cirkus og kreative workshops, når fire byer i Syddjurs byder op til en kulturnat for børn.

I både Hornslet, Kolind, Rønde og Ebeltoft står engagerede mennesker parat for at give børnene og deres familier nogle hyggelige timer med oplevelser under den fælles overskrift: 'Med andre øjne'.

I Hornslet er aktiviteterne fordelt hele ti steder i byen, hvor man fx kan hygge med spejderne og brandvæsenet, opleve SFO'ens legeplads ved tunnelsyn, høre historier i kirken, stifte bekendtskab med billard, petanque og frimærker, se karate og boksning - og meget meget mere.

Oplev og vær aktiv

I Rønde er aktiviteterne samlet på Kulturhotellet. Her kan man se bl.a. klimaet og maden med andre øjne, og rundt omkring i Kulturhotellet lægges der op til aktivitet og oplevelser i form af teater, rytmik, musik, billedkunst m.m.

I Kolind+ starter Børnekulturnatten allerede om eftermiddagen med dramaholdet fra Kolind Centralskole, aktiviteter ved KPI, FDF, Midtdjurs Teakwondoklub og biblioteket, og herefter går det slag i slag med fortælling, børnedans, Cirkus Aroma, forhindringsbane, showdance, CrossDance m.v.

Fregatten Jylland åbner dørene sammen med børnekulturklubben Davs Klaus til et fælles arrangement med hjælp fra Kvadrat. Her drejer det sig om myter, sagn - og om at lade fantasien få frit løb, klæde sig ud, gå på opdagelse og møde havfruerne, Klabautermanden og havjætten Ægir.

Natten breder sig

Der har de sidste mange år været afholdt børnekulturnat i både Hornslet og Rønde. I 2017 voksede børnekulturnatten også til Kolind, hvor brugerrådet i Kolind+ tog initiativet til at få en hyggelig dag arrangeret for børn og deres familier. Som noget nyt i 2018 er børnekulturnatten nu også kommet til Ebeltoft.

Du kan læse programmet for netop din kulturnat på www.oplevsyddjurs.dk og på www.facebook.com/OplevSyddjurs

-vik

Publiceret 09 November 2018 11:00

SENESTE TV