Thomas Lennert fast organist i Hornslet Kirke, hvor han også underviser tre kor, er kapelmester til dette års Syddjurs Award 2019 i Rønde Idrætscenter torsdag 28. marts

Thomas Lennert fast organist i Hornslet Kirke, hvor han også underviser tre kor, er kapelmester til dette års Syddjurs Award 2019 i Rønde Idrætscenter torsdag 28. marts

Syddjurs Award 2019: Natural Born Hippies-trommeslager med i husorkestret

Hornslet Kirkes faste organist og korleder Thomas Lennert bliver kapelmester for husorkestret til dette års show i Rønde Idrætscenter

Af
Lars Norman Thomsen

Når Syddjurs Kommune sammen med Adresseavisen Syddjurs blænder op for den 6. udgave af Syddjurs Award i Rønde Idrætscenter torsdag 28. marts er kirkerne i Syddjurs Provsti flot repræsenteret.

Syddjurs Provsti med kommunikationspræst Morten Bay-Mortensen har udpeget de tre kandidater, der er i spil til at modtage en award, Provstiets Pris.

Hvem det er, forbliver en hemmelighed lidt endnu.

Hornslet Kirkes faste organist Thomas Lennert har sagt til opgaven med at være kapelmester for husorkestret til Syddjurs Award 2019.

Med i orkestret har han Thomas Sejthen på bas (Uffe Steen trio og Admiral Awesome) og Tom Lindby på trommer. Sidstnævnte vil rockinteresserede vide er en en fast del af kvartetten Natural Born Hippies.

Thomas Lennert samler endvidere et kor fra Hornslet Kirke, der skal synge Kim Larsen.

Marianne Bie kommer med sit Joyful Choir, et kor med dybe rødder på Mols og Djursland, som jævnligt har givet koncerter i kirkerne på Mols.

Lise Dres, Fedballe, komponist og tekstforfatter og singer-songwriter, spiller også til Syddjurs Award 2019.

Lise Dres gav i efteråret en meget smuk og stemningfuld koncert i Feldballe Kirke.

Publiceret 07 February 2019 09:00

SENESTE TV