Teaterforening viser stykket, hvor alt går galt

'Svend, Knud og Valdemar' opføres på Fuglsøcentret 7. februar

SYDDJURS Langt de fleste steder meldes der om udsolgt, når opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera kaster sig over perlen 'Svend, Knud og Valdemar' og giver den et moderne makeover.

Men i Syddjurs Teaterforening har man stadig billetter til salg til på torsdag 7. februar kl. 19.30 på Fuglsøcentret.

Kendte navne

Her er de i Syddjurs Teaterforening-sammenhænge så kendte og elskede sangere og skuespillere Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff og Kristian Jensen på banen igen under Allan Dahl Hansens musikalske ledelse.

'Svend, Knud og Valdemar' eller 'Kongemordet i Roskilde' eller 'Slaget på Grathe Hede' er et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange.

Man følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt - blandt andet fordi, intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Især DR-udgaven fra Riddersalen i 1970 bliver sendt igen og igen og huskes og elskes af mange.

Garanti for morskab

Til teaterstykket tilføjer Figaros ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når dertil kommer Figaros særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret, lover Syddjurs Teaterforening i en pressemeddelelse.

Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra - pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

Billetsalg via www.syddjursteaterforening.dk.

jesl

Publiceret 08 February 2019 11:00

SENESTE TV