Den lokale nattergal, Lise Dres, er en af kunstnerne, der optræder ved Syddjurs Award 2019

Den lokale nattergal, Lise Dres, er en af kunstnerne, der optræder ved Syddjurs Award 2019

Syddjurs Award 2019: Haster med at sikre sig billet til det store show

Husk at du skal have en billet, hvis du vil se, hvem der løber med de mange priser til Syddjurs Award 2019 og lytte til de mange musikalske indslag

Af
Lars Norman Thomsen

SYDDJURS AWARD Har du bestilt en billet til Syddjurs Award 2019 i Rønde Idrætscenter torsdag 28. marts?

Ellers begynder det at haste. Over 400 Syddjurs borgere havde i sidste uge fået en billet tilsendt, og traditionelt plejer det at gå stærkt for alvor, når Award'en rykker tættere på end tættest.

Showmaster Hans Dueholm har fundet sit bedste tøj frem fra skabet - og ligeledes sit store arsenal af vittigheder, - letbenede, vovede og underspillede.

Han bliver atter omdrejningspunktet for det store show, hvor en lang række frivillige skal hyldes for deres initiativer og præstationer i årets løb.

Som noget nyt kan publikum i år være med til at beslutte, hvem der skal have en pris. To gange skal mobiltelefonerne frem i løbet af aftenen ved deciderede sms-afstemninger.

Kunstnerne er klar til at gå på scenen. Rock Nalle (billedet), rapperen Glenn, singer-songwriteren Lise Dres og talentfulde Rusika vil alle diverte publikum med et par numre. Bestil din billet til Syddjurs Award via go-syddjurs.dk

Publiceret 21 March 2019 16:00