Kommunalvalg 2017
Else Søjmark. Pressefoto
Else Søjmark. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Hellere love for lidt og levere for meget

Af Else Søjmark (A), formand Kultur- og Udviklingsudvalget Norddjurs Kommune - kandidat til KV17:

"Det er en spændende valgkamp, som nu er ved vejs ende. Den 21. november skal vi sætte vores kryds på stemmesedlen.  Som mine medkandidater håber jeg på et godt valg for mit parti og for mig selv personligt. Det er nemlig afgørende at have borgernes opbakning.

Jeg har nydt at være i valgkamp, især dialogen med borgerne. Som udvalgsformand har jeg også i den forløbne periode haft faste træffetider på kommunens fire biblioteker. Det har været givende - dialogen er afgørende for gode resultater.

Jeg har dog glædet mig til, at den politiske hverdag indfandt sig igen. Flere borgere har også fremhævet, at det er mellem valgene, det gælder. Det er og bliver tiden mellem valgene, der er den vigtigste, og den vi bør måles på. Det er her, vi skal være i dialog, og her vi skal vise, at vi kan levere den indsats, vi lover i valgkampen. Hellere love for lidt og levere for meget, end omvendt. 

Borgere nævner også, at de ser plakater med ansigter, de ikke kender. Det er stof til eftertanke i den kommende periode.

Hvis jeg vælges til kommunalbestyrelsen, er det min tredje periode.  Jeg føler mig  godt klædt på med otte år og massevis af politisk erfaring i rygsækken."

Publiceret: 20. November 2017 11:48

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs