Kommunalvalg 2017
Else Søjmark (S)
Else Søjmark (S)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Min træffetid lukker ned på grund af valgkampen

Af Else Søjmark (S), formand Kultur- og Udviklingsudvalget Norddjurs Kommune:

"I denne valgperiode har jeg som formand for Kultur- og Udviklingsudvalget haft fast træffetid på Norddjurs bibliotekerne i Ørsted, Ørum, Auning og Grenaa.   

Mange borgere har i de snart fire år benyttet sig af denne mulighed for at vende forhold på kultur- og fritidsområdet. Det har bestemt også været givende for mig at møde borgerne i lokalområderne.  

Ud fra tilbagemeldinger er det mit indtryk, at Norddjurs borgerne har sat god pris på muligheden for at møde frem lokalt og få en snak, hvis de har noget på hjerte. Det glæder mig.  

Træffetider benyttes også af udvalgsformænd i andre kommuner.  

Jeg kører derfor gerne videre med samme koncept i forhold til formandstræffetider i næste valgperiode, hvis jeg bliver valgt ind og fortsætter som udvalgsformand. Det er bestemt et stort ønske. 

Min seneste træffetid var på Ørum bibliotek den 14. maj. Den sidste træffetid i forårsrunden. Pga. valgkampen stopper jeg fra nu af og frem til kommunalvalget den 21. november 2017. 

Jeg træffes dog naturligvis fortsat på anden vis - og håber på en fortsat givende dialog med borgerne om udviklingen på kultur- og fritidsområdet. Et område fyldt med engagement og udvikling."

Publiceret: 21. Maj 2017 17:32

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt