Kommunalvalg 2017
To spidskandidater, Ole Bollesen (S) og Jan Kjær Madsen (Rad.V.), med en fælles grøn dagsorden sammen med SF og Enhedslisten - plus Alternativet. Men hvem peger Det Radikale Venstre på som borgmester?  Foto: Lars Norman Thomsen
To spidskandidater, Ole Bollesen (S) og Jan Kjær Madsen (Rad.V.), med en fælles grøn dagsorden sammen med SF og Enhedslisten - plus Alternativet. Men hvem peger Det Radikale Venstre på som borgmester? Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Syddjurs: Hvem peger I på, Jan Kjær Madsen?

Af Thøger Pauli, kandidat til KV17 for Enhedslisten Syddjurs:

"Valgdatoen nærmer sig med raske skridt, og det er jo afgørende at vide, hvor de enkelte partier står, inden man skal sætte sit kryds. 

For de rene blå og rene røde partiers vedkommende er der vel næppe tvivl.  De røde partier (S-SF-Enhedslisten) har udarbejdet et valggrundlag, hvor de giver hinanden håndslag på, at de vil satse på en rød-grøn borgmester. På samme måde kan man vel forvente, at de blå partier vil pege på en blå borgmester. 

Men hvor står Radikale Venstre? Hvem vil I pege på, hvis I ikke selv kan få borgmesterposten? Det vil være rart at vide."

Publiceret: 18. November 2017 20:43

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere