Kommunalvalg 2017
Michael Skaaning Johansen, Ryomgård, en af de nye kandidater hos Det Radikale Venstre i Syddjurs. til kommunalvalget tirsdag 21. november 2017 Foto: Lars Norman Thomsen
Michael Skaaning Johansen, Ryomgård, en af de nye kandidater hos Det Radikale Venstre i Syddjurs. til kommunalvalget tirsdag 21. november 2017 Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Syddjurs: Radikale Venstre vil finde penge til flere pædagoger

Af Michael Skaaning Johansen, kandidat for Det Radikale Venstre til KV17:

"For os i Radikale Venstre er vores børn og unge det vigtigste.

Syddjurs Kommune har vedtaget en ny børn- og ungepolitik, fra 0- til 18 år.

Nu er det på tide, at vi bliver konkrete.

Vi ved, at en tidlig indsats er afgørende, for om børn for en tryg og lærerig barndom, hvor børnene bliver nysgerrige på livet, så de udvikler selvværd og tillid, uanset hvilken familie de kommer fra.

En investering i vores børn og unge, er en investering i fremtiden, vi skal være en forgangskommune, hvor vores børn og unge, bliver prioriteret i højere grad end i dag.

Vi skal ind og kigge på hvert enkelt barn, så vi sikrer, at de ikke bliver presset igennem systemet, fordi det nu siger sådan.

Ved sidste brugertilfredshedsundersøgelse var 50 procent af forældrene utilfredse med det antal hænder, der er omkring vores børn, og det er en ting, som vi skal arbejde på.

Der hvor vi vil starte, er at få ansat flere pædagoger end der er i dag.

Vores pædagoger gør et fantastisk stykke arbejde, ud fra de resurser de har i dag, men ved at de får tilført flere resurser, kan vi nå alle børn, vores pædagoger skal kunne give den tid og nærvær til vores børn, som de alle fortjener.

Samtidig får pædagogerne den ro, der gerne skulle gøre, at vi ikke får så mange sygemeldinger, så de holder længere på arbejdsmarkedet.

Det at vores børn får de bedste betingelser rygtes. Derfor vil det være helt naturligt, at nye familier drager ud til Syddjurs Kommune, fordi de ved, at der bliver passet godt på deres børn.

Vi vil investere i vores børn, derfor vil vi finde de penge det koster.

En beregning viser, at vi for ca. 11 millioner kroner kan få 28 nye pædagoger, de penge er vi klar til at finde, for vi har brug for at sende et signal til omverdenen, at vi vil børnenes fremtid.

Samtidig er der også sideeffekter ved, at vi investerer i børnene, og det er tilflyttere.

Hvis vi regner i tilflyttere, så skal der flytte 74 familier til, hvor begge forældre i gennemsnit tjener 300.000 før skat.

Det er bestemt realistiske tal, for det rygtes, at Syddjurs gør det, der skal til for vores børn.

Det Radikale Venstre vil vores børn, så vi i fremtiden bliver kommunen, hvor børn, unge og uddannelse, er tre meget vigtige punkter, for en god og fremtidssikret kommune."

 

Publiceret: 02. Juni 2017 22:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt