Kommunalvalg 2017
“Vi vil gerne arbejde for en mere lige repræsentation inde på rådhuset,” siger Marianne Als Nielsen om de kvindelige kandidaters fælles møde 4. november. Her ses hun (tv) ved siden af to andre SF-damer, Helle Røge, og Kirstine Bille. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen
“Vi vil gerne arbejde for en mere lige repræsentation inde på rådhuset,” siger Marianne Als Nielsen om de kvindelige kandidaters fælles møde 4. november. Her ses hun (tv) ved siden af to andre SF-damer, Helle Røge, og Kirstine Bille. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17: Nu skal vi ud og se på damer

Kvindekandidatmøde i Ebeltoft lørdag 4. november

Byrådet i Syddjurs består af 27 medlemmer, heraf er der kun syv kvinder, og også borgmesteren er af hankøn. Sådan behøver det ikke at være, og det kan vælgerne gøre noget ved til valget 21. november.

Det er udgangspunktet for det møde, kvindelige kandidater inviterer til lørdag 4. november kl. 10-13 i Überwerke, Adelgade 60 i Ebeltoft.

Kvinder er vigtige i politik, da de tit har andre vinkler på løsninger og prioriteringer end dem mænd kommer frem med, fremgår det af en pressemeddelelse.

Masser af debatlyst

På tværs af partifarve er der foreløbig 20 kvinder med hver deres mærkesag, der møder op med balloner, valgmateriale og masser af lyst til at debattere med borgerne om, hvordan Syddjurs Kommune skal se ud i fremtiden.

Man kan møde repræsentanter for Venstre, Socialdemokratiet, Radikale, Dansk Folkeparti, Alternativet, Enhedslisten, Liberal Alliance og Socialistisk Folkeparti.

“Så kom ind til en kop kaffe og en snak, så du kan se, at der er kvindelige kandidater fra alle sider af det politiske billede, og at der er kvalificerede kvinder opstillet,” skriver Marianne Als Nielsen i pressemeddelelsen.

Baggrunden for arrangementet er, at Kvinderådet har udnævnt 3.–5. november til national kampagneweekend under overskriften 'Stem kvinder ind'.

Forskellige visioner

“Vores visioner for kommunen er selvfølgelig ikke nøjagtig de samme, blot fordi vi er kvinder, men fælles for os alle er, at vi gerne vil arbejde for en mere lige repræsentation inde på rådhuset. Kvinder og mænd adskiller sig trods alt fra hinanden på mange væsentlige punkter, der har indflydelse på kommunalpolitikken,” siger Marianne Als Nielsen, der er tovholder på kampagnen i Syddjurs Kommune.

Marianne Als Nielsen har selv en lang fortid i lokalpolitik. Hun var medlem af det tidligere Ebeltoft Byråd, ligesom hun har repræsenteret SF?i Syddjurs Byråd.

Dog ikke i indeværende periode.

Publiceret: 03. November 2017 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere