Enhedslistens Hasse Schneidermann formåede at skabe gode grin og skære igennem med sine synspunkter.
Enhedslistens Hasse Schneidermann formåede at skabe gode grin og skære igennem med sine synspunkter.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17: "Sanders" og Bollesen slap bedst fra prøvevalg

Selv om Ole Bollesen undervejs i valgmødet på VUC Djursland i Hornslet måtte lægge øre til en kærligt drilagtig fortolkning af sit valgslogan "Sæt kryds ved Bolle" fra Konservatives Tommy Bøgehøj, der mente, at det måtte være "bedre at bolle i krydset end at sætte kryds ved Bolle", så endte Socialdemokratiets spidskandidat ifølge tilhørerne i VUC's kantine at trække sig bedst ud af valgmødet. 

Efterfølgende blev tilhørerne nemlig bedt om at vurdere, hvilken kandidat de syntes klarede sig bedst i debatten. Her endte Ole Bollesen og Enhedslistens svar på Bernie Sanders - Hasse Schneidermann - med at trække flest stemmer efter en debat, hvor det var tilhørerne, der stillede spørgsmål til den enkelte kandidat. 

Retfærdigvis skal det dog nævnes, at de fleste tilhørere inden mødet havde tilkendegivet, at deres præference umiddelbart lå i retning af Socialdemokratiet. 

Hasse Schneidermann var dog den, der formåede at "omvende" flest tilhørere.  

Debatten nåede således ind på skoleområdet, fredning på Mols, flygtninge, maskeringsforbud, skattelettelser og ikke mindst en temmelig overraskende proklamation fra Per Zeidler (Den Socialliberale Borgerliste) om, at han ville have lov at gå nøgen rundt derhjemme og danse mavedans, hvis han havde lyst til det. 

På vores Facebookside kan du se hele debatten fra dagens valgmøde på VUC Djursland. 

 

Publiceret: 06. November 2017 17:09

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere