Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17: Stærke kandidater

Af Laurits Hougaard, Formand for Venstre i Nørre Djurs

Et rigtigt stærkt trekløver er nu klar til at kaste sig over valgkampen til kommunalvalget i november 2017 for Venstre i den gamle Nørre Djurs kommune.

De tre opstiller på Venstres fællesliste for Norddjurs Kommune, og er dermed en del af Venstres hold til kommunalvalget.

De tre vil selvfølgelig arbejde for hele kommunen, men de vil have et øje på, at vores kommune ikke knækker over på midten - kort sagt vil de arbejde for en fortsat stærk midte.

De tre er:

Rikke Albæk Jørgensen, 42 år, bosiddende i Glesborg med mand og 2 børn, medlem af kommunalbestyrelsen, 2. Viceborgmester. Planlægger i Hjemmeplejen Vest Norddjurs.

Kristina Hviid, 29 år, bosiddende i Ørum. Projektleder hos NetBooster, et digitalt mediebureau i Aarhus.

Cay Wulf Sørensen, 57 år, Thorsølund, Kristiansminde, Grenå. Gårdejer. Bestyrelsesmedlem Danish Crown.

Bestyrelsen i Nørre Djurs Venstre er stolte over at kunne præsentere tre så kompetente kandidater, (når I møder dem i hverdagen så spørg endelig ind til deres synspunkter)

Bestyrelsen er ikke i tvivl om, at Kristina og Cay vil kunne hjælpe til med at videreudvikle det gode og stabile arbejde, som Rikke har udført for i den indebærende valgperiode. Hvilket i givet fald vil betyde, at vi beholder en stærk midte, således at HELE kommunen vil kunne trives og udvikles.

Publiceret: 19. August 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere