Søren Høg er formand for Ebeltoft Distriktsråd. Foto: Camilla Rønde

Søren Høg er formand for Ebeltoft Distriktsråd. Foto: Camilla Rønde

Debat: Hvad er status på Ebeltoft Distriktsråd?

Af
Flemming Schütt

Holmensvej 10 c

Ebeltoft:

"Søren Høeg , der er formand for distriktsrådet i Ebeltoft, havde organiseret 2 dynamiske, unge kvinder, til at stå frem på mødet og sørge for en dialog med borgerne i Ebeltoft.

De 2 unge, dynamiske kvinder gjorde det godt med deres program for at få gode input fra de fremmødte borgere (ca. 75 deltagere) til at bygge videre på. Vi blev opdelt i grupper og hver gruppe kom frem med gode forslag som de ”unge” skrev ned.

Stor ros hertil – blot har borgerne IKKE hørt yderligere herfra, som der ellers blev lovet.

Distriktsrådet har overtaget initiativet fra den udmærkede forening ”Ebeltoft for livet” (et logo som virkelig fænger) med deres flotte hjemmeside og kr. 80.000,- til markedsføring af Ebeltoft fra Syddjurs Kommune.

Denne forening, som var opstået af frivillig arbejdskraft, har gjort det rigtig flot og stor opbakning fra borgerne- synd at sådan et initiativ blev nedlagt, grundet Distriktsrådet tog over.

Jeg håber, at vi snart ser noget nyt fra Distriktsrådet i Ebeltoft Folketidende, for ellers ”dør” initiativet og de 80.000 kroner- bliver ikke brugt til markedsføring ,som så må gå tilbage i kommunekassen- desværre.

Vi har en fantastisk , dejlig by med en smuk natur og godt foreningsliv m.m."

Publiceret 07 February 2019 14:30

SENESTE TV