Else Holmer, medlem af Knebel-Rolsø-Agri-Egens Menighedsråd, håber at se mange mennesker fra de fire sogne til søndagens Menighedsmøde. Foto: Lars Norman Thomsen
Else Holmer, medlem af Knebel-Rolsø-Agri-Egens Menighedsråd, håber at se mange mennesker fra de fire sogne til søndagens Menighedsmøde. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Menighedsmøde: Tag en holmgang med menighedsrådet søndag eftermiddag

Knebel-Rolsø-Agri-Egens Menighedsråd inviterer til Menighedsmøde efter søndagens gudstjeneste i Knebel Kirke

Det skorter ikke på emner, når Knebel-Rolsø-Agri-Egens Menighedsråd inviterer til Menighedsmøde søndag eftermiddag (4. februar) på Mols Bjerge Feriecenter.

Mødet begynder umiddelbart efter gudstjenesten i Knebel Kirke klokken 14.

"Vi har emner nok at tage fat på, salget af Knebel Præstegård, Nedrivningsprojektet ved Agri Præstegård, Vrinners kirkegårdsmur, som er i stærkt forfald, digerne i Egens og den kommende istandsættelse af Vrinners kirkes interiør. Mød op, så vi kan få en god og givende debat om det, der optager os alle sammen omkring det kirkelige liv i Knebel, Vrinners, Agri og Egens," opfordrer Else Holmer fra Menighedsrådet.

"Det er vigtigt for menighedsrådet, at vi får input fra borgerne i alle 4 sogne. Vi lægger selv stor vægt på at fungere som én enhed med lige fokus på hele pastoratet. Vi håber, det slår igennem i de ting, vi arbejder med," siger Else Holmer.

Menighedsmødet begynder klokken 15, og der vanker eftermiddagskaffe og kage.

 

 

Publiceret: 04. Februar 2018 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Adresseavisen Syddjurs