Deltagerne i gåturene opfordres til at medbringe lommelygter, så de kan få det hele med, mens de er på rundvisning i Nationalpark Mols Bjerge. Pressefoto
Deltagerne i gåturene opfordres til at medbringe lommelygter, så de kan få det hele med, mens de er på rundvisning i Nationalpark Mols Bjerge. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nationalparken i lommelygtens skær

LOMMELYGTETUR Tag med på gåture i mørkningen i Nationalpark Mols Bjerge med Poul Erik Bærentzen som guide

Det er et par år siden, at Nationalparkens frivillige guide Poul Erik Bærentzen lavede sin første lommelygtetur. Det blev en herlig oplevelse for både børn og voksne.

”Børn er jo glade for lommelygter, og vi går afsted, mens det begynder at blive mørkt, selv om det jo her i juli ikke bliver rigtig mørkt på de åbne områder,” fortæller den engagerede guide, Poul Erik Bærentzen.

Nu står han klar med lommelygte og fortællelyst fire onsdage i juli måned, og der er ingen tilmelding, deltagerne kan bare møde frem.

”Se solen gå ned, men tag en lommelygte med – især hvis solen ikke har vist sit ansigt i løbet af dagen. Så får du en uforglemmelig oplevelse,” lover Poul Erik Bærentzen.

Han kender Mols næsten som sin egen bukselomme, og han fortæller levende om de steder, man går igennem. Det er både virkelige historier og gamle skrøner.

Læs mere på www.nationalparkmolsbjerge.dk.al

Publiceret: 06. Juli 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Adresseavisen Syddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!