Thomas Hintze, administrerende direktør i busselskabet Rød Billet, havde sat kryds i kalenderen torsdag i stedet for onsdag aften.

Thomas Hintze, administrerende direktør i busselskabet Rød Billet, havde sat kryds i kalenderen torsdag i stedet for onsdag aften.

Færge:

Rød Billet udeblev fra høring om færge-planer

Thomas Hintze, administrerende direktør i Rød Billet, brændte 80 fremmødte af ved høring om færgeplaner

Af
Anette Bonde

"Massiv interesse for at få færgeforbindelse mellem Djursland og Sjælland"
Ovenstående resolution blev udsendt som en tilkendegivelse fra de 80 fremmødte ved en høring onsdag aften indkaldt af Trafikforeningen Djursland om færge/bussituationen på Djursland efter Mols-Liniens reduktion af afgange fra Ebeltoft. Høringen havde titlen "Kan vi få færgen tilbage".

Direktøren kom ikke

Desværre mødte administrerende direktør i Rød Billet Thomas Hintze ikke op. Han var ellers blevet inviteret til at orientere om firmaets overvejelser om at starte ny færgerute.
En stuvende fyldt sal ventede derfor forgæves på at høre om selskabets tanker om at genetablere færgedrift mellem Djursland og Sjælland med bustilslutning. Trafikforeningen forsøgte uden held at kontakte firmaet, men måtte i hast ændre programmet.
Heldigvis kunne medlem af bestyrelsen i Trafikforeningen Djursland, Jørgen Ørgård, der også er formand for Distriktsrådet på Mols og Helgenæs, referere den undersøgelse, som Djurslands Udviklingsråd har foretaget om erhvervslivets behov for at rejse mellem Djursland og København/Sjælland.
De mange efterfølgende indlæg i debatten afslørede alle et stort og uopfyldt behov for en færgeforbindelse fra Djursland til Sjælland, fortæller Jørgen Ørgård, og høringen endte som nævnt med udsendelse af den forannævnte resolution.

Vil tidligst starte i 2016

Det har ikke været muligt at træffe Thomas Hintze for en kommentar. Hos Rød Billet fortæller man, at han holder en længe planlagt ferie. Thomas Hintze har dog til Aarhus Stiftstidende forklaret, at han i stedet for onsdag så havde sat kryds i kalenderen torsdag aften.
Han fortæller også, at færgen tidligst vil kunne starte i sommeren 2016.

null

Publiceret 06 March 2015 14:00

SENESTE TV