Fodbold:

Tidligere KPI-spiller kan blive Superligaens næstyngste debutant

16-årige Benjamin Steenfeldt Hvidt kan få debut hos AGF i søndagens udekamp mod de danske mestre FC Midtdjylland

Af
Af Lars Norman Thomsen

AGF's cheftræner Glenn Riddersholm har bedt den tidligere ungdomsspiller i Kolind-Perstrup, Benjamin Steenfeldt Hvidt, om at tage med Superligatruppen til kamp søndag på MCH Arena i Herning, hvor AGF klokken 18 løber på banen for at møde de danske mestre fra FC Midtjylland.
Læs også: AGF-talentpriser: Hæder til to gutter med rod på Djursland
Benjamin Steenfeldt Hvidt afløser en sygdomsramt Emil Nielsen og har således mulighed for at få sin debut i Superligaen. Skulle det ske, vil han være den næstyngste debutant i Superligaens historie.
Kun Kenneth Zohore, der nu spiller i engelske Cardiff, var yngre, da han i en alder af 16 år og 35 dage debuterede for FCK i en Superligakamp mod AGF.
Benjamin Steenfeldt Hvidt er førsteårs U17-spiller, men blev inden forårssæsonen rykket op på U19 Liga-holdet, og han har også enkelte gange deltaget i Superliga-holdets træning.
Benjamin Steenfeldt Hvidt fik forleden overrakt Børge Kaisers Sølvstøvle. En af de meget estimerede priser i AGF-regi, der overrækkes de mest talentfulde ungdomsspillere.
Han skiftede til AGF som U12-spiller.
Benjamin Steenfeldt Hvidt debuterede i oktober 2015 på det danske U16-landshold i en kamp mod Ungarn. Han er foreløbig noteret for to U-landskampe.

Publiceret 08 May 2016 06:00

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV