Seriefodbold - Serie 1:

Vivild i en svækket udgave smed 2-0 føring

Det gik i ged for Vivild i anden halvleg i udekampen 2. påskedag mod Christiansbjerg IF

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er selvfølgelig ikke fedt at føre 2-0 ved pausen og så smide det hele på gulvet i de sidste 45 minutter.
Det gjorde Vivild i udekampen 2. påskedag mod Christiansbjerg IF, og det bekom af gode grunde ikke cheftræner Dennis Holdgaard vel.
"Når man fører 2-0 i Serie 1 ved pausen, så er det bittert at smide det hele efter pausen, men jeg må indrømme, at nederlaget var til at bære, fordi vi var hårdt ramt af skader både før kampen og undervejs," siger Dennis Holdgaard.
Vivild måtte undvære de skadede Martin Fiehn Andersen, Peter Ungstrup og Lauritz Hørby, medens en lyskenskadet Morten Tolbod var med på bænken som 14. mand.
Her tog han plads sammen med to gange Christian med efternavnene Basballe og Levring.
Vivilds bedste i opgøret, højreforsvarer Kasper Pedersen, scorede til 1-0 efter 13 minutter efter fint sammenspil med Sebastian Stær, mens Emil Tolbod øgede til 2-0 ti minutter før halvtid, da han i en fri position smart loppede bolden over hjemmeholdets målmand.
"Vi spillede ikke prangende før pausen, men jeg havde en god fornemmelse i pausen, hvis vi kunne få justeret på et par taktiske ting," siger Dennis Holdgaard.

Tre gule kort

Efter pausen pressede hjemmeholdet på, men der skulle en efter Dennis Holdsgaards opfattelse dum og forkert frisparkskendelse til at hjælpe Christiansbjerg i gang.
"Vores Casper Moltke Christiansen lavede efter dommerens mening et frispark på kanten af feltet, men reelt bakkede Christiansbjergs spiller ind i ham og faldt. Det fik Casper til at spørge, hvad Christiansbjerg spilleren havde gang i. Denne rejste sig op og skubbede til Casper, og det lignede et lyserødt kort til Christiansbjerg spilleren, men dommeren gav i stedet begge spillere gult," fortæller Dennis Holdgaard.
Hjemmeholdet scorede efterfølgende på frisparket, og herfra begyndte nedturen for Vivild.
"Vi fik yderligere to gule kort i anden halvleg til Kasper Pedersen og Lauge Feldskov Andersen. Tillige måtte Nicklas Mathiesen gå ud med en skade, så vi var presset efter pausen, men havde alligevel ved stillingen 2-2 en stor mulighed for at komme foran. Den udnyttede vi desværre ikke, og så endte vi med at tabe," siger Dennis Holdgaard.
Efter tre uafgjorte kampe i rap som turneringsudlæg, var nederlaget til Christiansbjerg IF det første efter oprykningen til Serie 1.
"Christiansbjerg havde vi vundet over på en god dag med alle mand klar," vurderer Dennis Holdgaard, der sammen med spillerne var enige om, at Kasper Pedersens præstation var et mulehoved foran alle de øvriges.

Klar til at slå AGF

Lørdag møder Vivild på Langhøj Idrætscenter AGF klokken 13.30.
Dennis Holdgaard ser optimistisk på mulighederne for at få alle mand klar til opgøret.
"Jeg tror, at vi kan stille i stærkeste opstilling mod AGF, der har seks point efter fire spillerunder. Havde vi besejret Christiansbjerg, var vi på tredjepladsen i rækken. Nu må vi nøjes med at ligge næstsidst, men vi skal nok klare den og snart hente den første sejr," siger Dennis Holdgaard.
Vivilds andethold i Serie 4 vandt i påsken med hele 11-1 over Grenaa IF, der sammen med IF Mols ser ud til at få det svært i Serie 4 i denne sæson. 

Publiceret 18 April 2017 21:34

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.