Seriefodbold - serie 5:

Mørke racer direkte mod oprykning til Serie 4

En påskesejr på 11-0 over Ebeltoft indikerer, at Mørke er på hastig kurs mod nye horisonter

Af
Af Lars Norman Thomsen

Mørkes unge mandskab har genfundet melodien efter sidste sæsons nedrykning til Serie 5.
I påsken blev det til en sikker 11-0 (3-0) sejr over Ebeltoft på Mørke Stadion. Cheftræner Tonni 'Klopp' Kristensen var ellers ikke begejstret for indsatsen før pausen, hvor hans elever efter trænerens opfattelse sjuskede med tingene og gav Ebeltoft en række unødvendige chancer.
Lau Olsen med to og Jeppe Emil Kusk nettede inden te-pausen
Efter pausen øgede Asker William Skytte til 4-0 efter blot et minuts spil, og det 'dræbte' kampen. Samme spiller bidrog med yderligere en scoring, inden de 90 minutter var gået.
De øvrige mål i anden halvleg stod der Marc Poulsen 2, Jeppe Emil Kusk, Nicolai Post, Sebastian Gerberg Høstrup og et selvmål på.
"Vi viser igen, at vi er i bedre form og løber vores modstander ned. Folk gør det godt på deres pladser. Vi har også fået noget selvtillid, især efter de sidste 3 kampe, hvor vi har en målscore på 23-0, fordi vi også vandt 5-0 over Grenå FC i DBU Pokalen," fremhæver Tonni 'Klopp' Kristensen, som er erklæret Liverpool-fan.
Han hæftede sig ved to spillere: Marc Poulsen på venstrekanten og angriber Asker William Skytte, der begge bidrog med en stor arbejdsindsats som var med til at løfte hele holdet.
TRIF møder næste gang TRIF på Rønde Stadion onsdag 26. april klokken 19. TRF har tabt begge sine første turneringskampe.
Tirsdag 25. april er Mørke programsat til at møde Skødstrup, tophold i Serie 4, på Mørke Stadion i DBU Pokalen klokken 19.
Det er dog tænkeligt, at en af de to kampe spilles på en anden dato, så spillerne ikke skal i kamp to gange med et døgns mellemrum. 

Publiceret 18 April 2017 10:10

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.