Vrinners:

Lastbil med anhænger lagde sig på taget og spærrede Vestre Molsvej

Vestre Molsvej mellem Egens Havhuse og Vrinners blev tirsdag middag blokeret i flere timer efter et solouheld med en lastbil ved 12-tiden

Af
Af Martin Schultz

En lastbil med en anhænger kom helt galt af sted, da den tirsdag middag ved 12-tiden kom ud i rabatten med hjulene og væltede rundt.
Soloulykken skete på Vestre Molsvej i nærheden af Vrinners.
Lastbilen lagde sig på taget på tværs af vejen og anhængeren lagde sig til rette i grøften.
Lastbilens mandlige chauffør kom ifølge Lokalavisens oplysninger ikke noget til.

Beboer håber på en cykelsti

Ulykken skete på en strækning, hvor der ikke er nogen cykelsti og hvor bilerne ifølge en lokal beboer kører meget stærkt.
”Jeg vil anbefale alle, som mangler spænding i livet, at tage ud på cykel på denne strækning  på en ganske almindelig dag,” siger Mikkel Weber fra Vrinners.
”På strækningen er der ingen cykelsti. Cykelstien ophører ved Havhuse og byder turister til Syddjurs og Mols Bjerge, samt fastboende en hårrejsende cykeltur på en meget smal vej med lynhurtig og tung trafik,” siger Mikkel Weber, som håber, at der snart kan skaffes penge til en cykelsti på dette meget trafikerede stykke vej, som han mener er indgangsvejen for turisterne til Mols og Nationalpark Mols Bjerge.
”Her slår man jo gerne et slag for cyklisterne i turistbrochurerne, så også her er en cykelsti en god investering,” mener Mikkel Weber.

Foto: Øxenholt Foto

Foto: Øxenholt Foto

Publiceret 18 April 2017 16:47

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.