Debat Syddjurs:

Tak til Søhusparken

Af
Af Anni Reng

Fyrrehøjen 2

8400 Ebeltoft:

“Som pårørende til vores afdøde mor Edith Reng, vil vi gerne sige mange tak til personalet i Søhusparken.

I de tre år mor boede i Søhusparken, har hun kun mødt hjælpsomhed og venlighed. Mor var meget glad for at bo i Søhusparken, og personalet har igennem årene ydet en professionel pleje.

Selvom vi har kunnet se at personalet har en travl hverdag, så har vi altid følt, at alle med smil og godt humør har taget sig godt af alle beboerne, således at alle har fået den bedste pleje.

De friske og kvikke bemærkninger fra personalet, gav mor megen glæde.

Mor nød Jeres dejlige mad, samt duften af mad tilberedt i huset.

Mor deltog aktive i arrangementer på Bakkegården og i Cafeen, samt de dejlige ture med bussen rundt om på Djursland. Tak for det.

Som pårørende vil vi gerne sige Jer en stor tak, for den venlighed I viste overfor os, ikke mindst i perioden op til mors død.
Vi vil også gerne sige tak til Anna og Birthe og alle øvrige frivillige i Cafeen. Det er et kæmpe arbejde, I udfører, til stor glæde for rigtig mange.

Stor tak til alle i Søhusparken.

På familiens vegne...”

Publiceret 20 April 2017 10:03

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.