Grenaa:

Politistationen flytter til nye lokaler på havnen

Østjyllands Politi i Grenaa flytter 8. maj ind i den oprindelige Kgl. Toldkammerbygning fra 1951

Af
Af Martin Schultz

I starten af maj forlader politiet i Grenaa, der er en del af Østjyllands Politi, den kendte politistation på Vestre Skovvej 1 og flytter ind i nye lokaler på havnen i Grenaa.
Fra den 8. maj 2017 bor politistationen i Grenaa ikke længere i bygningerne ved Århusvej, men får til huse på Nordhavnsvej 1 på havnen i Grenaa.
”Vi glæder os til at flytte ind i de nye lokaler, hvorfra vi kommer til at varetage de samme opgaver som hidtil, nemlig sammen med det øvrige Østjyllands Politi at hjælpe borgere, der har været udsat for indbrud, færdselsuheld eller på anden måde har brug for vores hjælp, ” siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi.

Åbent Hus fredag 9. juni

”Flytningen får derfor ikke anden praktisk betydning for borgerne i Syddjurs og Norddjus kommune end, at de fremover skal henvende sig på Nordhavnsvej 1. Og så kommer teori- og køreprøver selvfølgelig også til at udgå fra den nye adresse på havnen fremover,” siger Jan Andersen.
Han understreger, at både åbningstider, mailadresser og telefonnumre er uændrede. Også personalet vil være det samme som hidtil.
I forbindelse med selve flytningen 8. maj vil politistationen være delvist lukket. Borgerne opfordres derfor til at ringe 114, hvis de har brug for at kontakte politiet, eller 112, hvis de har brug for akut hjælp.
Der afholdes Åbent hus for borgere fredag 9. juni, hvor alle interesserede er velkomne til at møde politiet og se nærmere på politiets udstyr og de nye lokaler.

Fakta

Lokalerne på havnen er i alt 885 m2
 
Bygningen er fra 1951

Bygningen er det tidligere Kgl. Toldkammer. Det har senest været ejet af DONG

I alt 25 medarbejdere er tilknyttet politistationen i Grenaa, inkl. nærpolitibetjente

Publiceret 03 May 2017 15:42

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.