Buschauffør:

Linje 100 siger farvel til en profil

Lokalavisen har modtaget:

På vegne af Chaufførgruppen Linie 100 Arriva, stationen i Hornslet, skriver Svend Erik Christensen i forbindelse med at Peter Krause Sørensen fra Ørsted fratræder sin stilling:
“Fredag 16. juni 2017 vagt 1402, med ankomst Hornslet klokken 08.12 stopper en markant og afholdt medarbejder, Peter Krause Sørensen, sin lange karriere på Linie 100 Hornslet-Odder. Peter Krause Sørensen har valgt at stoppe nu og bruge sin tid på sin kone Kitte, deres tre piger samt deres familier.
Peter Krause Sørensen kom til Fris Busser i 1998 fra en helt anden verden. Han havde i en lang årrække været inden for salg og marketing med en del rejseaktivitet til følge. Tiden var på det tidspunkt inde til en kursændring, og valget faldt på busbranchen. Peter kontaktede direktør Steen Fris fra Fris Busser, Steen Fris har altid haft et specielt talent til at finde de helt rigtige folk til hans besætning, og det fejlede heller denne gang.

Peter Krause Sørensen har igennem årene været en stor kapacitet og inspirator for hele chaufførteamet på stationen i Hornslet. I en lang årrække stod han i spidsen for Chaufførklubben Linie 119, som han på sin helt egen måde satte på landkortet i busbranchen med nytænkning og motivation, som var os misundt mange steder i vores store organisation. Specielt i perioden omkring skiftet fra Steen Fris til Wulff Bus, som var en meget hård periode for de ansatte, gjorde Peter Krause Sørensen her et stort arbejde for, at det skulle gå så smertefrit for alle som mulig.

For Peter Krause Sørensen har der aldrig været forhindringer i hans daglige virke som chauffør samt formand for klubben, men udfordringer, han kunne diplomatiets kunst, og få alle til at føle at netop De var blevet hørt.

Peter Krause Sørensen er en af de sidste profiler fra Fris-tiden, han har vedholdende holdt fast i det særlige servicekoncept, som Steen Fris var kendt for, altid kunden i centrum med god og kyndig vedledning.

Der er ingen tvivl om, at vi på stationen i Hornslet og Linie 100 komme til at savne Peter Krause Sørensens glade ansigt og positive væremåde i det daglige. Vi vil alle ønske Peter Krause Sørensen og familie god vind fremover, vi er også sikre på, at han hurtig vil finde andre områder og projekter at kaste sin viden og entusiasme over, pensionistforeningen i Ørsted vil helt sikkert høre fra Peter Krause Sørensen.

Til sidst skal der lyde en stor tak til Peter Krause Sørensens kone Kitte med tak for lån.”

Publiceret 16 June 2017 08:21

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV