Seriefodbold - Serie 1:

Kolind-Perstrup skal håbe på et mirakel

Det kræver sandsynligvis tre sejre, hvis Kolind-Perstrup skal undgå nedrykning til Serie 2

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det ligner en sikker nedrykning til Serie 2 for Kolind-Perstrup (KPI) med tre spillerunder igen, og det er cheftræner Thomas Zacher Sørensen også den første til at erkende.
"Vi har vundet to ud af 11 kampe hidtil, så sandsynligheden for, at vi vinder tre kampe i rap og kravler over nedrykningsstregen er lille, men det betyder ikke, at vi har opgivet. Vi vil gøre alt for at vinde de tre sidste kampe," lover cheftræneren. 
Et undertippet KPI-mandskab vandt i 9. spillerunde overraskende 2-1 ude over Brabrand, men i de to efterfølgende spillerunder har holdet ikke formået at tippe kampene over i egen turban.
Først blev det til et 2-1 nederlag mod nummer næstsidst tst, og senest tabte KPI på Kolind Park med 4-3 til AGF efter at have ført 3-2 til der manglede 12 minutter.
"AGF udlignede 12 minutter før tid og scorede sejrsmålet små fem minutter senere, men inden de to mål havde vi haft to afslutninger på stængerne," fortæller Thomas Zacher Sørensen. 
Unge Nicolai Christensen, Kasper Holm Hansen og Andreas Bruus Mikkelsen scorede de tre KPI mål.
Anfører Rasmus Peter Bisgaard Hansen, Banjamin Lahn Sørensen og Jakob Degn Larsen er alle ude med skader, og ingen af de tre forventer Thomas Zacher Sørensen at kunne råde over i slutfasen.

Svært slutprogram

Hvis KPI skal have en realistisk mulighed for at komme væk fra sidstepladsen i rækken, kræver det fuld valuta mod i nævnte rækkefølge: Hasle B (ude), VRI (hjemme) og IFSK (ude).
I første spillerunde vandt KPI 2-1 over Hasle, spillede 0-0 mod VRI og tabte 3-1 til IFSK.
Søndag gælder det Hasle på udebane på Ellekærskolen i Aarhus. Hjemmeholdet har 12 point efter 11 spillerunder mod KPI's 7 point.
Det er reelt på søndag, at KPI skal vinde sejr nummer tre, hvis holdet fortsat skal kunne klynge sig til et halmstrå.  Uafgjort er ikke nok.
Efter to sikre oprykninger i streg som ny cheftræner er Thomas Zacher Sørensen dog afklaret, hvis det skulle blive til nedrykning.
"Det nuværende hold er meget ungt, og spillerne har mange gode år i sig endnu, hvis de selv er indstillet på det, så vi skal nok komme tilbage," siger cheftræneren.
"Vi fik en dårlig optakt til sæsonen, fordi der blev trænet for lidt, og det har forfulgt os resten af efteråret. Det er vi blevet straffet for i Serie 1, hvor alle kampe er tætte. Desuden skal vi i fremtiden arbejde på at få en større bredde i truppen, for vi er for sårbare overfor afbud og skader."

Uafklaret med næste sæson

Thomas Zacher Sørensen og KPI's ledelse har endnu ikke en aftale på plads for næste sæson.
"Jeg havde egentlig foretrukket, at vi havde snakket sammen af hensyn til min planlægning, men det har vi ikke, så jeg venter da, at klubben snart kommer med et udspil."
Thomas Zacher Sørensen er klubmand om en hals, så han løber ingen steder, men han vil have en afklaring nu med kun godt to uger til turneringsafslutningen.
"Jeg håber selvfølgelig, at klubben spørger spillerne først, for der er jo ingen, der siger, at spillerne vil fortsætte med mig."
KPI's andethold i Serie 4 har fortsat mulighed for at redde en ny sæson i samme række. Holdet har fire kampe igen og kan selv afgøre, om det skal blive til overlevelse.
Holdet indtager i øjeblikket 6. pladsen i rækken. 6. pladsen er lig med 'dødens spor', fordi kun de 12 bedste 6'ere i samtlige Serie 4 rækker i Jylland løser billet til samme række i foråret 2018.
DBU Jylland har netop offentliggjort sin seneste update, og her fremgår det, at KPI lige nu ligger til at blive i Serie 4, men meget kan nå at ændre billedet i de sidste spillerunder.
klik her: https://www.dbujylland.dk/Nyheder/2017/Oktober/Uge-3-2erregnskab
 

Publiceret 17 October 2017 15:55

SENESTE TV