Donation:

50.450 kroner til Hospice Djursland fra Hornslet Handel

Overskuddet fra Hornslet Handel årlige modeshow øremærket Hospice

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det var en både glad og rørt hospiceleder Dorit Simonsen, der forleden på Hospice Djursland kunne byde velkommen til en kvartet fra Hornslet Handel .

Kvartetten havde medbragt en check af format - pålydende ikke mindre end 54.450 danske kroner, overskuddet fra det årlige modeshow med deltagelse af byens butikker, som Hornslet Handel forleden afviklede under stor bevågenhed i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

På forhånd var det aftalt, at overskuddet fra aftenen skulle gå til et godt lokalt formål, og arrangørerne var ikke i tvivl om, at det i år skulle være Hospice Djursland.

“Tusinde tak, det er vi glade for her på Hospice,” takkede Dorit Simonsen kvartetten fra Hornslet Handel med bestyrelsesformand Jesper Nørgaard i spidsen.

Dorit Simonsen havde ikke på stående fod et bud på, hvad de rare penge skal bruges til, men hun lovede, at det ville blive til noget godt og til glæde for de mange.

Hornslet Handel forventer at fortsætte traditionen med et årligt modeshow i 2018, og der er enighed om, at konceptet for aftenen er det rigtige, og at formålet med at give overskuddet videre til et godt lokalt formål er det helt rigtige.

Publiceret 18 October 2017 16:59

SENESTE TV