Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

Kan Vivild juble på lørdag? Kan Nørager?

Vivild vender tilbage til Serie 1 med sejr over Hornbæk lørdag - Nørager undgår nedrykning til Serie 3 med sejr over Hadsten ligeledes lørdag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Lørdag bliver en spændende og meget afgørende dag for to af traditionsklubberne på Norddjursland.
På IT Forum Park i Hornbæk er der dømt topopgør i Serie 2, når rækkens nummer 1, Vivild, møder nummer 2, Hornbæk.
Pointforskellen de to hold imellem er på blot et point i Vivilds favør, og da vi er nået til sidste spillerunde, kan udeholdet tænde cigarerne og knappe de våde varer op i tilfælde af sejr.
Vivild vandt det modsatte opgør på hjemmebane med 2-0, og der er ingen tvivl om, at Vivild gerne vil tilbage i Serie 1 med et forstærket hold, der denne gang har formatet til at bide sig fast efter, at det nu er kikset to gange.
En målscore på 49-6 og kun fem tabte point vidner om, at Vivild skal op nu.
Taber Vivild og på denne måde overlader førstepladsen til Hornbæk, ser det sort ud for 'de grønne'. Vivild møder i sidste spillerunde Grenaa IF hjemme, mens Hornbæk ude møder den suveræne bundprop Aastrup/Hammelev.
 

Topspænding i Nørager

Situationen er den modsatte for Vivilds lokalrivaler i Nørager, der ligesom Vivild er nedrykker fra Serie 1.
Nørager kan med en sejr over Hadsten på Nørager Stadion sikre sig forbliven i Serie 2 definitivt, mens Hadsten så må følge Aastrup/Hammelev ned i Serie 3.
Nørager har før de to sidste spillerunder 12 point for det samme antal kampe, Hadsten har ti point ligeledes for 12 kampe.
Nøragers snart forhenværende cheftræner Ole Kjær har fået kørt en række unge spillere ind på holdet i dette efterår ud fra en filosofi om, at de er fremtiden i landsbyklubben.
Klarer mandskabet at blive i Serie 2, er det en godkendt præstation.
Taber Nørager til Hadsten ser det ikke godt ud, fordi Hadsten så overlader nedrykningspladsen til netop Nørager, der i sidste spillerunde skal møde Randers Freja ude, men Hadsten hjemme møder Langå.

Busse stopper i Aastrup/Hammelev

De øvrige lokale hold har ikke noget at spille for i de to sidste spillerunder.
Grenaa IF er sikker på at slutte på tredjepladsen, mens Aastrup/Hammelev med kun fire point tager turen ned i Serie 3.
Det er en kendsgerning, at cheftræner Kim Busse stopper i Aastrup/Hammelev efter mange års virke, hvor han mod alle odds har formået at holde sammen på truppen.
Men nu er det slut.
Hvad Busses afgang får af betydning for seniorfodboldens fremtid i klubben, kan man kun gisne om. Klubbens andethold i Serie 5 rykker op i Serie 4, så det pynter lidt på førsteholdets miserable efterår.
Grenaa IF har slet ikke noget andethold. Holdet måtte trække sit Serie 5 hold fra turneringen efter de to første spillerunder.
 

Publiceret 25 October 2017 17:52

Adresseavisen Syddjurs nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Adresseavisen Syddjurs
SENESTE TV