KV17 - debat Norddjurs:

Stem ikke på mig, fordi jeg er kvinde

Af Pia Bjerregaard (DF), Norddjurs Kommunalbestyrelse - kandidat til KV17:

"Der er ikke lang tid til kommunalvalget, og jeg er allerede ved at være træt af de forskellige læserbreve og de mangeartede opslag på facebook og i aviserne, som forsøger at gavne egne hønsehuse med forskellige mere eller mindre, fantasifulde forslag og indlæg.
??Specielt synes jeg ikke om, at kvinder skriver, at det er vigtigt at stemme på en kvinde, bare fordi man er kvinde. Jeg personligt ønsker ikke, at hvis jeg skulle være så heldig at blive valgt igen, at det er fordi, jeg er kvinde, men fordi jeg er lige så kompetent som en mand, og fordi jeg har ydet en stor indsats i de sidste 17 år i byrådet.

Derudover er der også kandidater, der skriver, at de repræsenterer det område, de kommer fra. Vi skal repræsentere hele Norddjurs Kommune.

Jeg har på sin vis fuld forståelse for, at man mener, at man gerne vil have sin egen udsigt, sin egen cykelsti i det område, de bor i eller hvad det nu måtte være, men man skal efter min mening kunne have en evne at se det hele i en overordnet kommunal sammenhæng.
Norddjurs kunne ellers risikere at få en kommunalbestyrelse fuld af medlemmer, der kun ser deres eget lille område – deres lille hønsegård -, hvor de kommer fra, i stedet for at se en sammenhængende kommune. Det er præcis, som at drive en stor forretning.
??Jeg vil opfordre jer borgere til at stemme personligt på en kandidat i Norddjurs, der kan se et sammenhængende Norddjurs som en stor virksomhed, der skal drives med stor omhu, for ellers får vi en kommune udelukkende styret af embedsmænd, og det skal vi ikke have.

Stem gerne på Pia Bjerregaard, nr. 5 på liste O."

Publiceret 03 November 2017 22:00

SENESTE TV