Seriefodbold:

Vivild er nu næstbedst på Djursland

Vivild er tilbage i Serie 1, og nu skal elevatoren stoppes, fastslår cheftræner

Af
Af Lars Norman Thomsen

Dennis Holdgaard fortsætter som cheftræner i Vivild i hele 2018, og det bliver med et klart sigte. Denne gang skal førsteholdet bide sig fast i Serie 1 - efter den netop afsluttede sæsons sikre oprykning.
Vivilds bedste hold har under cheftræner Holdgaard følgende statistik: Nedrykning fra Serie 1 - oprykning fra Serie 2 - nedrykning fra Serie 1 - oprykning fra Serie 2.
“Det er helt klart målet at bide os fast i Serie 1 denne gang,” siger Dennis Holdgaard.
“Serie 1 er noget helt andet end Serie 2, men jeg mener, at spillerne er klar til opgaven.”
Dennis Holdgaard forventer at have samtlige spillere til rådighed, minus Martin Fiehn Andersen, der skal være seniortræner i Aastrup/Hammelev.
Henrik Borup, der kom hjem til Vivild forud for denne sæson efter senest at have spillet Danmarksseriefodbold i Randers Freja, ved Dennis Holdgaard endnu ikke, om han får lov til at beholde.
“Henrik er en meget eftertragtet spiller fortsat, og får han et godt tilbud og dermed mulighed for at spille på et langt højere niveau end i Vivild, så skal han selvfølgelig forfølge muligheden,” siger Holdgaard.
Vivilds nyoprykkede andethold i Serie 3 formåede at overleve første sæson, så Vivild i 2018 kan mønstre et førstehold i Serie 1 og et andethold i Serie 3.
Det gør, at traditionsklubben fortsat ligger højt på den lokale rangliste på Djursland. Kun FC Djursland med et førstehold i Jyllandsserien er bedre rangeret.

Publiceret 08 November 2017 14:38

SENESTE TV