RV 17 - debat Norddjurs:

Akutlægebilen skal naturligvis være i Grenaa

Af Kasper Bjerregaard (V), Norddjurs Kommunalbestyrelse - borgmesterkandidat til KV17:

"Usaglige argumenter skal ikke flytte akutlægebilen fra den position den har i dag. Placeringen i Grenå er den optimale, da det er den største by på Djursland og dermed også her behovet er størst. Samtidig kan akutlægebilen i Grenå hurtigt komme på hovedvejene og dermed dække resten af Djursland. Denne placering har Venstre i Norddjurs naturligvis kæmpet for.
Læs også: RV17: Klar til folkeafstemning om Akutlægebilens placering?
Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg kan konstatere, at Venstres spidskandidat til Regionsrådsvalget Carsten Kissmeyer i dag klart har meldt ud:
"Venstre i Region Midtjylland støtter op om regionsrådets nuværende beslutning om akutberedskabet på Djursland og den eksisterende organisering - det gør jeg også som formandskandidat." 
Læs også: RV17 - debat: Der skal ikke pilles ved akutberedskabet
Dette understøttes af Venstres lokale kandidat til Regionsrådsvalget Marianne Kirkegaard, der skriver:
"Jeg støtter, at vi bevarer akutlægebilen i Grenaa, og jeg støtter arbejdet for at vi kan genbesætte akutlægeordningen på Mols/Helgenæs. Herudover vil jeg meget gerne være med til at undersøge, hvordan akutbiler med paramedicinere eks. placeret i Kolind/Røndeområdet kan indgå positivt i vores samlede akutberedskab med akutlægebilerne og akutlægehelikopterne."
Læs også: RV17 - debat Djursland: Break - stop kampen mellem Norddjurs og Syddjurs
Der er således ikke tvivl om Venstres holdning til akutberedskabet – hverken lokalt eller regionalt." 

Publiceret 10 November 2017 14:43

SENESTE TV